avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Poprire pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Poprire pensie

Buna ziua,
Doresc sa stiu daca in cazul unei popriri pe o pensie in suma de 450 lei/luna (valoarea popririi fiind de 10300 lei-conform adresei de la Casa Judeteana de Pensii) se mai calculeaza penalitati de catre CAR-ul respectiv. Eu stiam ca in momentul infintarii popririi suma datorata este cea de 10300 lei (in cazul meu).Va rog daca se poate care este legea sau articolul referitor la acest caz.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 14:41, 14 Octombrie 2011
daca creditul este scadent anticipat si contractul de credit nu prevede penalizari percepute pentru soldul debitului astfel calculat atunci suma ramine la 10.300. analizati contractul, el reglementeaza raportul juridic dintre dvs si CAR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate pune o poprire pe salariu de doua ori ? tudor bujor tudor bujor biroul executorului judecatoresc a emis doua infintari popriri in dosarul de executare 18864/2016 prima in 10 11 2016 in valuare de 3137.63ron a doua in 08 03 ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza penalitatile??? julius.jr julius.jr Mama ia un credit de la o banca in valoare de 2200 ron, bani pe care ii si ia ,,in mina\" cum se spune.Mama are 65 ani.Banca calculeaza suma de rambursat in 48 ... (vezi toată discuția)
Dubla executare silita Liliana_30 Liliana_30 Buna ziua. In anul 2010 am facut un credit de nevoi personale la un CAR. Datorita situatiei financiare nu am mai putut plati ratele la timp, astfel ca dosrul ... (vezi toată discuția)