avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pensie
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pensie

Am facut un imprumut la un CAR-rapid. Am platit cred ca aproximativ 1000 lei dupa care nemaiavand servici am ramas restant. Pentru a putea sa ma redresez dupa ce am vorbit cu cei de la CAR am facut un alt imprumut ca valoare suma pe care o datoram in acel moment. Acest imprumut la facut tatal meu pentru a ma ajuta evident pe mine. Dupa o perioada in care din diverse motive nu s-a platit ratele CAR dupa diverse somatii a trecu la poprirea pe pensie a tatalui meu.( Datoria acumulata de mine era de aproximativ 6000 lei, iar CAR a calculat toate dobinzile si penalitatile si au facut poprire pe suma de 10300 lei- suma achitata) Dupa terminarea popririi la doua luni a primit o executare de aceasta data de la un expert judecatoresc prin care se facea din partea aceluiasi CAR o poprire pe aproximativ 5500 lei. Ce este de facut practic pentru o suma de aproape 6000 lei imprumutati platesc aproximativ 17000 lei prin doua popriri?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:08, 17 Februarie 2014
Cat dvs ati achitat prin poprire datoria la data de.., penalitatile s-au calculat in continuare. Cereti explicatii in scris, insa nu asteptati sa va raspunda ca va trece termenul in care puteti contesta. Depuneti contestatie la executare in termen de 15 zile de la primirea somatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pensie emy40 emy40 Buna ziua, Doresc sa stiu daca in cazul unei popriri pe o pensie in suma de 450 lei/luna (valoarea popririi fiind de 10300 lei-conform adresei de la Casa ... (vezi toată discuția)
Poprire - suma virata catre executor mai mare decat in sentinta civila Flo76 Flo76 Daca la suma stabilita in titlul executoriu se mai adauga penalitati si dobanzi, acestea nu trebuie aduse la cunostinta debitorului? De unde stim cand va fi ... (vezi toată discuția)
Card de cumparaturi/credit florin_27 florin_27 Am avut un card de cumparaturi,la una din bancile din Romania,destul de cunoscuta,initial cu o limita de credit de 3300 lei,ulterior,fara a fi instiintat,cu o ... (vezi toată discuția)