avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Activitate robert_boitan

Activitate robert_boitan

Va mltumesc pentru raspuns.
In ce perioada a anuli se vor distribui cei 2% din impozitul pe venit in baza legii 230,vor fi distribuiti de catre stat.firmelor sau persoanelor cere li sau donat.Mentionez,pentru anul 2011...Va multumesc.
Inrebarea fusese pusa duar ca ,cultura generala....acum nu mai este nimic de facut....ieu am fotografiat dosarul medical...nimeni nu mai poate scrie ceva in iel..inclusiv am facut fotografe la dosarul de inregistrare in camera de urgenta
Accidentun sa intimplat in Gara Saligny,ieram in timpul serviciului,O locomotiva sa pus in miscare fara sa semnalizeze sonor si luminos si a lovit.....Deci ,in cazul meu ,nu a avut cine sa ma testeze cu alcooltestul.....La camera de urgenta a spitalului judeteac Constanta dupa ce miam revenit din coma ,nu iera scris pe nicaieri despre prelevarea alcoolemiei...va dati seama si ITM-ul a facut cercetari..
in accident am pierdut piciorul de ,deasupra bocancului si medici mi lau amputat de deasupra genunchiului...am stat in coma mai bine de 24 ore..dua miam revenit..mam saturat de atitea speculati pe tema accidentului..cert este ca la camera de urgente si in dosarul medical nu specifica nimic de o presupusa alcolemie..Ar fi trebuit sa scrie undeva ca sau recoltat probe in vederea alcoolemiei.
In dosarele medicale nu era specificata alcoolemia...ieu stiu ca nu consumasem alcool ,dar mai sunt si gurile rele...La momentul respectiv si ITM-ul au verificat la spital si miau luat declarati...Ma interesa strict medical..daca o anestezie totala sar fi putut face in cazul cind o persoana ar avea un grad mare de alcool.
O amputaie de membru se face sub influenta alcoholului?fiind in coma,pierdusem mult singe,mi sa amputat piciorul drept de deasupra genunchiului.In fisele medicale nu sa mentionat nimic de alcolemie...Este duar o curiozotate...
Se pare ca nimeni nu doreste sa se ajunga in instanta...mecanicul are virta de 63 de ani..pensionar re angajat de catre GFR..Deci GFR-UL si patronul firmei la care lucram nu doresc un proces penal
Se pare ca patronul firmei la care lucram cind sa intimplat accidentul are oameni sus pusi si incearca sa musamalizeze ..si binenteles sa ma scuata chiar vinovat...
La 28 februarie am terminat concediul medical,astazi cei de la munca imi depun dosarul de pensionare.Mi sa dat gradul 1 de invaliditate,avind piciorul drept amputat de deasupra genunchiului si 4 degete de la mina dreapta.Ce pensie mi se va face in cazul meu conform legi?