avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ce pensie voi avea daca am fost incadrat in gradul I ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ce pensie voi avea daca am fost incadrat in gradul I de invaliditate?

La 28 februarie am terminat concediul medical,astazi cei de la munca imi depun dosarul de pensionare.Mi sa dat gradul 1 de invaliditate,avind piciorul drept amputat de deasupra genunchiului si 4 degete de la mina dreapta.Ce pensie mi se va face in cazul meu conform legi?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:49, 29 Martie 2012
Data nasterii si stagiul de cotizare (vechimea in munca )?
Nu puteti afla cuantumul unei pensii pe un forum de discutii pe teme juridice. Punctajul mediu anual se determina cu ajutorul unei aplicatii informatice, aplicatie care deocamdata nu este publica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cuantumul pensiei de invaliditate ridvan ridvan Am 55 de ani,am 37 de ani vechime sunt in concediu medical de 5 luni deorece sufar de boli cardiovasculare.Am un salariu de 1300 RON.Din 37 de ani vechime,22 ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie de invaliditate nesica nesica Buna ziua, As dori sa aflu cum se calculeaza pensia de invaliditate gradul II avand in vedere ca sunt nascut in septembrie 1954 si lucrez din octombrie ... (vezi toată discuția)
Speta negru daniel negru daniel Ce trebuie sa fac in urmatorul caz patit : persoana cu handicap ma pensionez pe caz de boala cu o anumita vechime obtin punctaj din oficiu si dupa 3 luni mai ... (vezi toată discuția)