avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cuantumul pensiei de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cuantumul pensiei de invaliditate

Am 55 de ani,am 37 de ani vechime sunt in concediu medical de 5 luni deorece sufar de boli cardiovasculare.Am un salariu de 1300 RON.Din 37 de ani vechime,22 am lucrat ca factor postal iar 15 ani in tura de noapte ca oficiant.Daca ma pensioneaza pe caz de boala cardiovasculara ce pensie(suma) as primi?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:49, 27 Martie 2012
Nu puteti afla cuantumul unei pensii pe un forum de discutii pe teme juridice. Punctajul mediu anual se determina cu ajutorul unei aplicatii informatice, aplicatie care deocamdata nu este publica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cuantum pensie invaliditate maria giurgiu maria giurgiu buna ziua, ma intereseaza cat poate lua tatal meu daca se pensioneaza in gradul 2 de invaliditate cu diabet zaharat . avand o vechime de 37 ani si varsta de ... (vezi toată discuția)
Ce pensie voi avea daca am fost incadrat in gradul i de invaliditate? robert_boitan robert_boitan La 28 februarie am terminat concediul medical,astazi cei de la munca imi depun dosarul de pensionare.Mi sa dat gradul 1 de invaliditate,avind piciorul drept ... (vezi toată discuția)
Pensie Raluca Berca Raluca Berca La 28 ani vechime ... 37 ani 7 luni 22 zile cotizare .. Care este punctul meu de pensionare ? (vezi toată discuția)