avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... cuantum pensie invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

cuantum pensie invaliditate

buna ziua, ma intereseaza cat poate lua tatal meu daca se pensioneaza in gradul 2 de invaliditate cu diabet zaharat . avand o vechime de 37 ani si varsta de 57. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 19:08, 12 Decembrie 2017
Nu va poate spune nimeni cat va fi cuantumul pensiei
Depinde de foarte multe date si elemente
Total puncte acumulate in cei 37 ani/35/x114%=punctajul mediu anual in acest moment
Si cum se afla totalul pyunctelor a celor 37 ani?
Nu puteti sa calculati cuantumul acestei pensii.
Este destul de greu si depinde de foarte multe date si elemente.
Nu face nimeni asa ceva.
Se face doar apeland la programe informatice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Speta negru daniel negru daniel Ce trebuie sa fac in urmatorul caz patit : persoana cu handicap ma pensionez pe caz de boala cu o anumita vechime obtin punctaj din oficiu si dupa 3 luni mai ... (vezi toată discuția)
Cuantumul pensiei de invaliditate ragaliemaria ragaliemaria Am 28 de ani vechime din care 14 ani grupa 1 si 4 ani grupa a 2`a , iar restul de 10 ani grupa normala si gradul de pensionare este 2.. As dori sa aflu in ce ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza pensia de invaliditate plesea_enache@yahoo.com plesea_enache@yahoo.com cu toate ca nu as vrea, am ajuns si in situatia asta, ma numesc plesea enache , am parkinson si sunt nevoit sa ma pensionez pe caz de boala , am 50 de ani si o ... (vezi toată discuția)