Buna seara,
Imi cer mii de scuze ca ma bag peste subiectul Dvs, intrebarea mea este oarecum legata de ceea ce ati postat: in calitate de mama, cum pot fi anuntata sa ma prezint cu certificatul vechi daca fostul partener a procedat la recunoasterea copiilor prin declaratie notariala? Mentionez ca intre timp am schimbat si domiciliul, de aia intreb.
Fratele meu a fost retinut conform unui mandat european de arestare, a petrecut trei saptamani in arestul politiei in Bucuresti si apoi a fost extradat in Germania, pe data de 25 noiembrie 2013. In ziua in care a plecat de aici, a sunat acasa la familie sa anunte ca va fi dus in Germania, insa nu stia nici unde nici alte detalii. Politistul care era de serviciu la arest atunci ne-a spus ca familia va fi anuntata si tinuta la curent.
Acum au trecut deja aproape trei saptamani si familia nu a primit nici o veste. Nu stim unde a fost dus si nici daca are drept de vizita sau nu, daca va fi judecat si cat va dura procesul... Mi-a spus cineva sa-l declar la persoane disparute si in felul asta politia va fi obligata sa faca cercetari si sa ma anunte unde este, insa nu stiu daca este o idee buna.
Va rog, ma intereseaza care este procedura legala in astfel de cazuri?
Cum aflu unde este si ce se va intampla cu el? Daca aflu unde este, ii pot pune bani sa sune acasa?
Multuesc frumos!
As ruga sa ma invete cineva ce drepturi are un bolnav de cancer si unde trebuie sa ma adresez pentru a le obtine.
Pe scurt: mama mea, 63 de ani, fost profesor=>pensie rusinos de mica, metastaza descoperita in mai, ultimele luni numai prin spitale.Ce-i drept, medicamentele pt chimioterapie sunt gratuite, insa niciodata nu i le gasesc pe toate la farmaciile spitalelor si trebuie sa i le cumpar din oras, platite. Orice ajutor financiar din partea statului ar fi binevenit, orice scutire ar insemna ceva.
Va rog indrumati-ma ca nu stiu de unde sa incep.
Si va mai rog sa ma iertati daca am postat unde nu trebuia, sunt prima oara pe acest forum.
Mii de multumiri!