avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Activitate isty1981

Activitate isty1981

Răspuns la discuția Poprire pe cont in banca
Cum adica nimic? ABsolut nimic? Proces, inchisoare? Nimic??

Ilie1111 a scris:

Nimic.

Dar am cont neinchis in Romania (fara nici un leu in cont). Tocmai de aceea mi-a pus poprire pe acel cont. Dar ce se intampla de acum incolo? Pana cand va curge aceasta poprire? Ce se intampla in cel mai rau caz?
Am primit o notificare de la banca cum ca s-a facut o poprire pe contul meu din partea unui executor judecatoresc. Este vorba despre un credit din 2008, luat de la Domo, care intre timp s-a si desfiintat. Domo nu mai exista.
Intrebarea mea este ce pot pati in cel mai rau caz, daca nu platesc? Locuiesc in strainatate, contul meu din Romania in banca nici nu-l mai folosesc, nu am nimic pe numele meu (nici casa, nici masina....nimic). Ce se intampla daca nu platesc nici dupa poprire?
Multumesc!
Buna ziua!
Am primit o notificare de la banca cum ca s-a facut o poprire pe contul meu din partea unui executor judecatoresc. Este vorba despre un credit din 2008, luat de la Domo, care intre timp s-a si desfiintat. Domo nu mai exista. Intrebarea mea este ce pot pati in cel mai rau caz, daca nu platesc? Locuiesc in strainatate, contul meu din Romania in banca nici nu-l mai folosesc, nu am nimic pe numele meu (nici casa, nici masina....nimic). Ce se intampla daca nu platesc nici dupa poprire?
Multumesc!
Răspuns la discuția Executare silita
Voi reciti intreaga scrisoare, si va raspund maine. Multumesc oricum! Revin maine!
Răspuns la discuția Executare silita
Acum ca-mi spuneti, voi verifica, pentru ca este o Somatie de fapt de la Executor, dar au anexat si hotararea tribunalului privind imputernicirea acestui executor. Termenul de 15 zile a trcut, eu fiind in strainatate, abia acum am ajuns acasa si am vazut plicul de la executor. Verific ce scrie exact, si revin cu raspuns. Multumesc!
Am un contract din 2005 pe termen de 3 ani (adica expira in 2008). Ultima plata cred ca am efectuat-o undeva in 2006, de atunci nimic. Nu am raspuns nici la mail, nici la telefoane, nimic. Luna trecuta am primit o scrisoare de la Executor cum ca trebuie sa platesc suma de xxx RON, reprezentand creditul din 2005. Eu stiam, ca dupa 3 ani se prescrie datoria...dar dupa 10 ani sa primesc o scrisoare...ce sa fac? Plus ca traiesc in strainatate si nu am nimic pe numele meu in Romania.
Buna ziua! Va multumesc pentru raspuns! Acest contract cu CJAS trebuie semnat sau ajunge daca se plateste fara a semna un contract? In ce cont se plateste, trebuie platit pentru 6 luni anterior sau se plateste incepand cu prima luna? Care este procedura exact? Multumesc si astept raspunsul Dvs.
Buna ziua!

Am ceva datorie la primarie (impozit auto si o amenda) si persoana care lucreaza la primarie a zis ca dobanda este de 2% pe luna pentru neplata datoriei? Este adevarat? Adica 24% pe an? Ce lege reglementeaza aceasta dobanda aplicata de primarie?
Multumesc!
Buna ziua!

Nu am nici un venit dar as dori sa platesc contributia de CAS pentru a fi asigurat medical. Cat trebuie sa platesc lunar? Unde sa incep? Care este procedura de la A la Z?
Multumesc pentru raspunsuri!