Am primit o notificare de la banca cum ca s-a facut o poprire pe contul meu din partea unui executor judecatoresc. Este vorba despre un credit din 2008, luat de la Domo, care intre timp s-a si desfiintat. Domo nu mai exista.
Intrebarea mea este ce pot pati in cel mai rau caz, daca nu platesc? Locuiesc in strainatate, contul meu din Romania in banca nici nu-l mai folosesc, nu am nimic pe numele meu (nici casa, nici masina....nimic). Ce se intampla daca nu platesc nici dupa poprire?
Multumesc!
Daca nu aveti conturi/bunuri mobile/imobile in Romania inseamna ca nu va poate executa silit in Romania, dar daca reveniti in Romania si veti deschide conturi sau veti dobandi bunuri mobile/imobile va poate executa silit.
Dar am cont neinchis in Romania (fara nici un leu in cont). Tocmai de aceea mi-a pus poprire pe acel cont. Dar ce se intampla de acum incolo? Pana cand va curge aceasta poprire? Ce se intampla in cel mai rau caz?
Executare silita
fotolist
am primit o citatie,bineinteles din partea unui ifn...ei sunt asa,mai stresanti.X-(cam asa...notificare prealabila inceperii executarii silite''.as dori sa ... (vezi toată discuția)