avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe cont in banca
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe cont in banca

Buna ziua!
Am primit o notificare de la banca cum ca s-a facut o poprire pe contul meu din partea unui executor judecatoresc. Este vorba despre un credit din 2008, luat de la Domo, care intre timp s-a si desfiintat. Domo nu mai exista. Intrebarea mea este ce pot pati in cel mai rau caz, daca nu platesc? Locuiesc in strainatate, contul meu din Romania in banca nici nu-l mai folosesc, nu am nimic pe numele meu (nici casa, nici masina....nimic). Ce se intampla daca nu platesc nici dupa poprire?
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 26 Aprilie 2016
isty1981, utilizator
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 08:18, 27 Aprilie 2016
Nimic.
Cum adica nimic? ABsolut nimic? Proces, inchisoare? Nimic??

Ilie1111 a scris:

Nimic.

Nimic nu poate însemna altceva decât nimic. Penal nu veți păți nimic. Nu este infracțiune decât dacă vor putea dovedi că i-ați înșelat, că ați intenționat să nu plătiți de exemplu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire din cauza unui credit de nevoi personale din 2008 isty1981 isty1981 Am primit o notificare de la banca cum ca s-a facut o poprire pe contul meu din partea unui executor judecatoresc. Este vorba despre un credit din 2008, luat ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de trecerea de la executarea silita bancara la executarea silita judecatoreasca znicolae9 znicolae9 In 2008 am facut un credit de nevoi personale, in euro, fara ipoteca. In 2010 am devenit somer si am incetat ptr cateva luni plata ratelor, motiv ptr care ... (vezi toată discuția)
Poprire cont bancar-care sunt pasii urmatori? animis31 animis31 Buna ziua! In 2007 am \\"achizitionat\\" un credit de la o banca, in euro. Dupa cateva luni nu am mai reusit sa platesc ratele, iar in 2008 banca m-a ... (vezi toată discuția)