avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Activitate honeybunny21

Activitate honeybunny21

Multumesc de informatii.Asta a incercat si mama si nu a reusit sa rezolve problema de mai bine de un an.Speram sa fie totul bine pentru toti.Va multumesc tuturor de raspunsuri.
Multumesc de raspuns.Si mama avea un apartament achizitionat in proportie de 90% in momentul casatoriei cu tatal vitreg ( 2 rate ramase).Fratii vitregi , la decesul mamei , vor avea parte la apartamentul dansei?
Va multumesc anticipat.
Buna ziua.Mama mea s-a casatorit in urma cu peste 15 ani cu bunicul meu vitreg.In momentul casatoriei,mama ma avea pe mine si pe sora mea si detinea un apartament.Tatal vitreg avea 3 copii si detinea un apartament si terenuri.Dupa casatorie tatal a mai achizitionat teren.Intrebarea mea este cum se face succesiunea,Cat ii revine mamei si cat fratilor vitregi?A primit acuma o instiintare de la judecatorie prin care i se cere sa se prezinte in instanta.Fratii vitregi au amenintat-o ca o vor lasa fara nimic,Se poate asa ceva?
Multumesc
Cas-ul nu este platit la nici unul dintre angajati, si de bonus ma indoiesc ca ar scrie ceva din moment ce la o fosta colega i s-au dat banii respectivi desi si ea demisionase cu 2 saptamani inaintea mea..se pare ca dau banii cui vor, cand vor.
Am vorbit ieri cu fostul superior si mi-a spus ca bonusul respectiv nu il mai da deoarece am plecat din companie si de banii de concediu ca sa fac o cerere la resurse ,desi eu am citit ca banii aceia se dau deodata cu ultimul salar, in plus nu mi-au platit CAS-ul decat pe aprox 2 luni din cele aproape 8.Eu una sper sa imi primesc toti banii.Multumesc pentru raspuns
In octombrie anul trecut am inceput munca la o firma la care pe langa salarul fix puteam primi si bonusuri la atingerea unor target-uri.In luna lui martie mi-am trecut target-ul si pe langa salar trebuia sa iau si un bonus de 300 de lei.In luna aprilie trebuia sa mi se acorde bonusul, dar acesta nu s-a dat. In 15 mai am demisionat.Intrebarea mea este, daca am demisionat, mai am dreptul la bonusul acela din martie? pe langa asta, eu in aproape 8 luni de munca la firma respectiva mi-am luat o zi de concediu, trebuie sa primesc bani si pe zilele de concediul ramas? Deci eu cand ma duc dupa banii pe cele 15 zile lucrate luna lui mai, am dreptul sa cer si banii pe zilele de concediu si bonusul respectiv?multumesc
Răspuns la discuția probleme la locul de munca
Din pacate am mare nevoie de locul de munca,dar daca angajatorii sunt de parere ca 'trebuie sa se desparta de mine' probabil ca asa este sper doar sa nu fie asa ptr toti colegii mei,aprox 50 de persoane,au plecat deja 5,cine stie pe miercuri cati vor mai fi.Imi pare tare rau totusi ca in 3 saptamani de lucru (in care nici angajatorul sau alti superiori ai mei nu au fost in stare sa raspunda la intrebari logice asupra jobului,a programului de lucru,care se schimba de la o zi la alta..mereu ne spuneau ceva diferit) si-au dat seama ca nu suntem destul de eficienti.Sper doar ca jobul acesta sa nu fie o farsa,o gluma de prost gust,doar ptr castigul lor.
cum am spus,este primul loc de munca...si acesta este la 6 ore deoarece diminetile sunt la facultate..dar daca sunt la facultate (anii de fac se adauga la cartea de munca parca,adica dupa absolvire beneficiez de somaj),demisia sau concedierea ma v-a afecta la somaj?
de fapt ceea ce imi spuneti dvs este ca imi este tot una daca sunt concediata sau demisionez...acuma am inteles.Multumesc!
sa inteleg ca daca pe miercuri vine superiorul la mine si imi zice 'imi pare rau dar trebuie sa ne despartim..' si imi tranteste o foaie in fata cu demisia mea..nu cu concedierea..sa nu semnez?