Buna seara!
Ma puteti ajuta, va rog, cu un raspuns?
Certificatul de mostenitor, al vechiului proprietar, este necesar sa ramana in original la noul proprietar? Sau este suficienta doar o copie a acestuia?
Multumesc,
Natalia
Fac parte din Consiliul Director(presedinte, vice si secretar - iar eu sunt secretarul general)
Va rog sa imi propuneti solutii, ce este de facut intr-una din situatiile urmatoare:
M-am inscris intr-o asociatie ONG ca secretar general in mai 2011, dar in luna septembrie am decis sa ies din aceasta asociatie din cauza lipsei de timp(aveam serviciu, facultate, niste cursuri extrafacultate + aceasta activitate de secretar general care se organiza de cele mai multe ori noaptea pentru ca toti aveam alte activitati in timpul zilei). In luna septembrie cand am spus ca vreau sa ies, nu am semnat nimic(si aici apare greseala mea), totul a fost doar verbal(fara a stii care este procedura si fara sa mi se aduca la cunostinta aceasta) spunandu-mi-se ca este ok, pot iesi, nu-i nimic, si gata de atunci contactul meu cu asociatia, pana cand...Pana cand acum o luna si putin am fost contactata de presedintele asociatiei ca m-a anuntat ca are nevoie de semnatura mea pentru un buget anual.. Am ramas foarte surprinsa, nu stiam ca a spune "vreau sa ies din asociatie" coincide cu "va dau voie sa va folositi de numele meu si semnatura mea fara incunostiintarea mea". M-am documentat, am facut solicitarea de excludere..mi s-a spus ca in 30 de zile o sa se intruneasca AGA...au trecut mai mult de 30 de zile si mi-a invocat alta scuza cum ca nu este cel de al treilea membru din consiliul director in tara si fara prezenta lui nu se poate face nimic desi cand s-a angajat sa respecte termenul nu a considerat important sa specifice acest lucru..
Va rog mult, da-ti-mi un sfat.
Va multumesc anticipat.
Acum..am facut de
Răspuns la discuția
Furt?
Da, este furt, art. 208 Cod Penal.
Cat priveste contractul de inchiriere si cheltuielile pe care vi le solicita, luati in calcul inregistrarea acestuia in primul rand la Administratia Financiara, acest lucru fiind o obligatie pentru proprietar, mai ales ca solicita sume pe baza inchirierii. Daca nu este inregistrat contractul este o problema pentru el, nu sunt justificate sumele pe care vi le solicita + alte nereguli.
Furt este cu siguranta, strangeti actele doveditoare luarii automobilului din posesia dvs, din ce data pana in ce data, dovediti cumva ca este la el masina..
Bafta!
Se fac doua dosare daca se doreste si inlocuirea unuia dintre asociati?Cesiune si extindere domeniu de activitate? Si daca da, stiti cumva ce trebuie sa contina dosarul de extindere dom de activitate? Hot Aga, vechiul statut si mai ce?