avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Activitate hnvdb

Activitate hnvdb

Discuție atestat
Am obtinut formularul E301 de la fortele de munca din cluj dar nu stiu ce inseamna art 71.1.a.i. sau art 71.1.b.i din regulamentul 1408/71.
Răspuns la discuția Ocupare fortata
Cel mai bine va explic situatia. Suntem 3 surori care am mostenit un apartament. Sora mea cat a locuit la apartament a facut doar datorii, stiu ca singura solutie ar fii sa-l vindem dar deocamdata nu s-a putut. Una dintre surori nu locuieste aici iar cealalta s-a mutat cu prietenul ei aici, si eu locuiesc cu cineva dar el are flotant.Ce-i de facut? Pot sa-l evacuez?
Discuție Ocupare fortata
as dorii sa stiu ce-i de facut in cazul in care prietenul surorii mele care si-a vandut apartamentul si-a mutat lucrurile la mine in casa?
Răspuns la discuția Contract de imprumut.
Cum se calculeaza dobanda de 1% pe zii avand in vedere ca au trecut 260 de zile de la proces.
Răspuns la discuția Contract de imprumut.
Multumesc frumos. Dar daca nu deschideam proces cum recuperam banii?
As dorii sa stiu : am incheiat un contract de imprumut la notar cu o persoana in 2010 august prin care solicitam suma imprumutata in decurs de 30 zile iar daca acest lucru nu se intampla am cerut penalizari de 1%pe zii. Acest lucru nu s-a intamplat pana in prezent dar am deschis proces. Acea persoana doreste sa-mi restituie suma plus cheltuielile de judecata dar avocatul meu spunne ca dobanda de 1% pe zii se calculeaza doar de la data la care s-a terminat procesul. Eu consider ca dobanda trebuie calculata de cand a fost incheiat acel contract. Daca poate cineva sa ma lamureasca astept raspuns. Multumesc.