avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... atestat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

atestat

Am obtinut formularul E301 de la fortele de munca din cluj dar nu stiu ce inseamna art 71.1.a.i. sau art 71.1.b.i din regulamentul 1408/71.
Cel mai recent răspuns: silencemillenium , utilizator 13:14, 12 Ianuarie 2012
si eu am cerut formularul respectiv si la " Instructiuni" e scris ca pct 9 la care face referire articolele respective au in vedere boala, maternitate, accident de munca, serviciu militar, somaj inregistrat etc. Pe formularul meu e bifat pct 9,9.1 si 9.2 prin care eu nu am drept la somaj pe perioada lucrata datorita faptului ca mi-am dat demisia de la ultimul loc de munca.Astfel, cei din Italia (unde am lucrat) nu imi acorda somaj si pt perioada de lucru in Romania ci numai pt cea lucrata aici in Italia.Cel putin asa am inteles de la telefon.
Am uitat sa precizez, pt cei interesati de formularul E301, ca ,aici in Italia, nu mi-au cerut sa-l traduc in italiana ( pentru ca AJOFM vi-l timite in romana si daca sunteti in strainatate).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E301 serrina serrina As vrea sa stiu cum pot obtine adeverinta E 301. Mentionez ca locuiesc acum in Germania si carnetul de munca il am aici cu mine. As vrea sa stiu daca-l pot ... (vezi toată discuția)
Contributii platite in austria - pot beneficia de somaj? dimoi dimoi Buna ziua,spuneti-mi va rog daca am avut un contract de munca in Austria eu stand in Romania in aceasta perioada,contributiile mi-au fost achitate acolo,am ... (vezi toată discuția)
Somaj Conisceac oana Conisceac oana Cum pot face actele in Romania pentru somaj daca am lucrat in italia??Nu am formularul U1...eu sunt in tara acum (vezi toată discuția)