avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ocupare fortata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ocupare fortata

as dorii sa stiu ce-i de facut in cazul in care prietenul surorii mele care si-a vandut apartamentul si-a mutat lucrurile la mine in casa?
Cel mai recent răspuns: hnvdb , utilizator 07:47, 30 Octombrie 2011
hnvdb a scris:

as dorii sa stiu ce-i de facut in cazul in care prietenul surorii mele care si-a vandut apartamentul si-a mutat lucrurile la mine in casa?

Vreti sa spuneti ca sunt incidente elementele infractiunii de "violare de domiciliu"/"tulburare de posesie"???
Daca raspunsul dvs. este afirmativ, puteti formula o plangere penala, eu una, insa...as alege calea solutionarii conflictului pe cale amiabila (mediere/chirie/contract depozit, etc.) .
Reveniti cu detalii.
Cel mai bine va explic situatia. Suntem 3 surori care am mostenit un apartament. Sora mea cat a locuit la apartament a facut doar datorii, stiu ca singura solutie ar fii sa-l vindem dar deocamdata nu s-a putut. Una dintre surori nu locuieste aici iar cealalta s-a mutat cu prietenul ei aici, si eu locuiesc cu cineva dar el are flotant.Ce-i de facut? Pot sa-l evacuez?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare ajutor chris76 chris76 Buna ziua! Locuiesc in apartamentul proprietate al fostei sotii impreuna cu cei 2 copii rezultati din casatorie,care mi-au fost incredintati mie dupa divortul ... (vezi toată discuția)
Succesiune apartament cu probleme AndreiAndrei123 AndreiAndrei123 Situatie: -Tatal si mama prietenei mele sunt divortati. -prietena mea(16 ani) locuieste impreuna cu sora sa(14 ani) si cu bunica din partea mamei sale intr ... (vezi toată discuția)
Evacuare din locuinta nicoleta17 nicoleta17 Buna ziua, Mama mea a facut mutatie in apartamentul ei unei fiice divortate.Acum cateva saptamani aceasta a venit di Grecia insotita de un fost puscarias si ... (vezi toată discuția)