Situatie:
-Tatal si mama prietenei mele sunt divortati.
-prietena mea(16 ani) locuieste impreuna cu sora sa(14 ani) si cu bunica din partea mamei sale intr un complex de case de la stat(nu plateste chirie).
-Cele 2 fete au ales ca vor la mama lor, nu la tata.
-Mama celor 2 surori lucreaza in strainatate, dar vine periodic acasa.
-Tatal lor lucreaza in Romania, are un singur apartament(de la o femeie in varsta care ulterior a decedat).
in apartamentul pe care tatal il are, le-a facut mutatie fratelui cu nevasta acestuia.
-Bunicul celor 2 surori din partea tatalui detine 1 apartament(unde are mutatie tatal fetelor) si 1 casa(unde sta mereu) in locatii diferite.
Tatal fetelor sta ori la casa ori la apartamentul tatalui sau(cand vine acasa)
Tatal lor este obligat sau poate sa le faca mutatie(obligat sau de bunavoie) in apartamentul sau, unde are mutatie fratele lui?
Cum ar putea proceda(pe cale amiabila/in instanta) sa li se faca mutatie ?
Precizez faptul ca tatal lor le "amageste" ca le va face mutatie, mintindu-le cu nerusinare.
Mostenire surori
mirclau
buna ziua
nici nu stiu cum sa incep dar incerc in speranta ca ma veti intelege,bunicul meu din partea tatalui a primit de la parinti mostenire o casa,bunicul ... (vezi toată discuția)
Mostenire
iuliana_emilia
tata a murit acum 1 an si jumatate si are 2 fete din prima casatorie mama ma mai are pe mine pentru ca fratele meu a murit acum 3 luni la fel si ea din prima ... (vezi toată discuția)