Buna! Am sediul firmei intr-o comuna! Nu-mi desfasor activitatea la sediu si nici nu am panou cu sediul firmei afisat!
Intrebarile sunt:
1. Este obligatoriu sa-mi montez panou?
2. De la primaria comunei am primit o hartie cu instiintarea platii pentru taxa de publicitate pentru 1mp de panou! Care panou? Daca nu am acel panou, oare taxa nu este abuz a celor din primarie?
Buna!
Sunt in impas.. nu stiu ce sa fac.. vreau sa deschid un SRL si neavand destui bani pentru a face ceea ce doresc trebuie sa mai astept putin, dar am auzit ca dupa 2007 nu se mai pot infiinta atat de usor societatile comerciale ca acum!
Care este pana la urma diferenta, ca eu am auzit tot felul de varante?
Rog pe cineva sa-mi raspunda?
Va multumesc!!!
Buna ziua! Am si eu o mare rugaminte la dumneavoastra!
Sunt un agricultor si am luat legatura cu o firma germana care doreste sa achizitioneze floarea soarelui, iar eu vreau sa ma interesez de ce anume am nevoie pentru a face export!
In primul rand am nevoie de o firma!
Care ar trebuie sa fie domeniul de activitate?
Eu sunt producator de floarea soarelui, dar trebuie si sa achizitionez, iar pentru aceasta de ce anume am nevoie? ce cod anume din CAEN trebuie sa specific pentru aceasta? Pur si simplu fac achizitie!
De ce acte am nevoie pentru a putea exporta floarea soarelui?
Beneficiez de reduceri la infiintarea firmei daca sunt student?
In cat timp as putea termina cu infiintarea SRL-ului?
Buna ziua! Am si eu o mare rugaminte la dumneavoastra!
Sunt un agricultor si am luat legatura cu o firma germana care doreste sa achizitioneze floarea soarelui, iar eu vreau sa ma interesez de ce anume am nevoie pentru a face export!
In primul rand am nevoie de o firma!
Care ar trebuie sa fie domeniul de activitate?
Eu sunt producator de floarea soarelui, dar trebuie si sa achizitionez, iar pentru aceasta de ce anume am nevoie? ce cod anume din CAEN trebuie sa specific pentru aceasta? Pur si simplu fac achizitie!
De ce acte am nevoie pentru a putea exporta floarea soarelui?
Beneficiez de reduceri la infiintarea firmei daca sunt student?
In cat timp as putea termina cu infiintarea SRL-ului?