avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Taxa publicitate primarie pentru sediu societate
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Taxa publicitate primarie pentru sediu societate

Buna! Am sediul firmei intr-o comuna! Nu-mi desfasor activitatea la sediu si nici nu am panou cu sediul firmei afisat!
Intrebarile sunt:
1. Este obligatoriu sa-mi montez panou?
2. De la primaria comunei am primit o hartie cu instiintarea platii pentru taxa de publicitate pentru 1mp de panou! Care panou? Daca nu am acel panou, oare taxa nu este abuz a celor din primarie?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:07, 13 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Taxa pe firma o platiti pentru punctul de lucru daca acolo aveti autorizate activitatile conform certificatului constatator de la registrul comertului si la cealalta adresa aveti doar sediul social si nicio alta activitate autorizata pe acea adresa..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit clădire sediu sc dar cu activitate în punct de lucru Monica Boeru Monica Boeru Bună ziua! În data de 06.07.2017 am înființat o firmă cu sediul la domiciliu pentru a mă înscrie în proiectul start up nation.Punctul de lucru este ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu fiscal firma DanyG DanyG Buna ziua, doresc sa schimb sediul fiscal al unei firme la o noua adresa, proprietate personala. Mentionez ca nu desfasor activitatea la sediu(activitatea ... (vezi toată discuția)
Taxe locale pfa necroob necroob Buna ziua, Am primit de la primarie o scrisoare prin care mi se percep niste taxe: - Taxa Reclama si Publicitate (13.12.2017) - 35 lei - Taxa ... (vezi toată discuția)