Am luat o casa cu un teren concesionat de primarie,terenul este de 105 metri(si in acte la fel este metrajul)impozit platesc tot pe 105 m.Vecina mea spune ca 10 m sunt ai dansei fara sa imi arate un act ceva.De curand mi-a daramat gardul si mi-a luat acei metri,nelasandu-mi nici un fel de spatiu in lateralul casei.Ca sa fie totul mai frumos a mai construit si o magazie drept lipita de casa mea,in geamul meu,totul in 2 zile.Este normal asa ceva???Chiar daca,sa zicem,este terenul dansei sa nu lase nici o distanta intre gard si casa?Oare chiar poate sa construiasca ce vrea pe casa mea si pe acel teren pe care eu am acte si platesc un impozit??
Casa am cumparat-o,nu am ridicat-o eu ca sa fac ferestrele asa,iar pe langa casa aveam cam 1 metru distanta pana la gard,de curand vecina a cumparat terenul si portiunea care era pe langa casa mea,iar acum eu nu mai am nici 1 cm loc sa intru pe langa casa.Daca am nevoie sa fac o reparatie ceva trebuie sa merg la dansa,este normal???Nu eu sunt de vina ca asa s-au construit casele,eu vreau sa ma ajuti cu un sfant daca am vreo sansa sa obtin cat de cat putin loc sa pot face o reparatie etc...la casa
As dori sa stiu si eu urgent care este distanta intre 2 case legala,specific ca vecina mea are gardul la coltul casei mele,nici 1 cm nu am in spatele casei,2 geamuri dau la dansa in curte.Terenul este proprietatea dansei de putin timp.Este normal sa nu lase nici un fel de spatiu?Chiar daca este terenul dansei?