Am luat o casa cu un teren concesionat de primarie,terenul este de 105 metri(si in acte la fel este metrajul)impozit platesc tot pe 105 m.Vecina mea spune ca 10 m sunt ai dansei fara sa imi arate un act ceva.De curand mi-a daramat gardul si mi-a luat acei metri,nelasandu-mi nici un fel de spatiu in lateralul casei.Ca sa fie totul mai frumos a mai construit si o magazie drept lipita de casa mea,in geamul meu,totul in 2 zile.Este normal asa ceva???Chiar daca,sa zicem,este terenul dansei sa nu lase nici o distanta intre gard si casa?Oare chiar poate sa construiasca ce vrea pe casa mea si pe acel teren pe care eu am acte si platesc un impozit??
Sesizare cla primarie - disciplina in constructii.
De asemenea puteti depune si plangere penala pentru savarsirea infractiunii de vtulburare de posesie.
"Art. 220. - Tulburarea de posesie
Ocuparea, în întregime sau în parte, fara drept, a unui imobil aflat în posesia altuia, fara consimtamântul acestuia sau fara aprobare prealabila primita în conditiile legii, ori refuzul de a elibera imobilul astfel ocupat se pedepseste cu închisoare de la 1 la 5 ani.
Daca fapta prevazuta în alin. 1 se savârseste prin violenta sau amenintare ori prin desfiintarea semnelor de hotar, a reperelor de marcare, pedeapsa este închisoarea de la 2 la 7 ani.
Daca fapta prevazuta în alin. 2 se savârseste de doua sau mai multe persoane împreuna, pedeapsa este închisoarea de la 3 la 15 ani.
Împacarea partilor înlatura raspunderea penala"