In urma cu 2 ani am cuparat un teren si mi-am costrui o casa.
I-am facut cadastru, am facut expertiza topografica.
Vecinul meu mi-a scos de 2 ori tarusi infiti de catre topograf. Am apelat la politie si la primarie unde dansi mi-au raspus : Primarul a spus ca el nu vine sa discute ca trebuie sa fine expertul - Cadastrul l-am facut la aceiasi persoana cu care domnul primar a facut expertiza cadastrala a intregilor terenurii. nu stiu ce sa fac cu vecinul meu, vreau sa ma apuc de ridicat gardul
puteti face plangere penala pe art. 220 cod penal, pt. tulburare de posesie.
1. Conţinutul legal:
“Ocuparea, în întregime sau în parte fara drept, a unui imobil aflat în posesia altuia, fără consimţământul acestuia sau fără aprobare prealabilă primită în condiţiile legii, ori refuzul de a aelibera imobilul astfel ocupat se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 5 ani.
Daca fapta prevazuta în alin. 1 se savârşeşte prin violenţa sau ameninţare ori prin desfiinţarea sau stramutarea semnelor de hotar, a reperelor de marcare, pedeapsa este închisoarea de la 2 la 7 ani.Daca fapta prevazuta în alin. 2 se savârşeşte de doua sau mai multe persoane împreuna, pedeapsa este închisoarea de la 3 la 15 ani.
Împacarea parţilor înlatura raspunderea penala. ”
Tulburare de posesie
gesiana
Am cumparat un teren extravilan cu intabulat liber de sarcini extras de carte funciara pus pe rol la Consiliul Popular fara a fi probleme.Terenul era nelucrat ... (vezi toată discuția)
Violare domiciliu
danyyyyy
buna ziua va rog am nevoie de un model de plangere catre politie de violare de domiciliu, am o proprietate (un teren) pe care sa construit o cabana fara ... (vezi toată discuția)