avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... expert topografic + cadastristul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

expert topografic + cadastristul

In urma cu 2 ani am cuparat un teren si mi-am costrui o casa.
I-am facut cadastru, am facut expertiza topografica.
Vecinul meu mi-a scos de 2 ori tarusi infiti de catre topograf. Am apelat la politie si la primarie unde dansi mi-au raspus : Primarul a spus ca el nu vine sa discute ca trebuie sa fine expertul - Cadastrul l-am facut la aceiasi persoana cu care domnul primar a facut expertiza cadastrala a intregilor terenurii. nu stiu ce sa fac cu vecinul meu, vreau sa ma apuc de ridicat gardul

Sunt un pic nervos, imi cer scuze.
Cel mai recent răspuns: Niculina Visan , Avocat 18:01, 28 Aprilie 2011
puteti face plangere penala pe art. 220 cod penal, pt. tulburare de posesie.
1. Conţinutul legal:
“Ocuparea, în întregime sau în parte fara drept, a unui imobil aflat în posesia altuia, fără consimţământul acestuia sau fără aprobare prealabilă primită în condiţiile legii, ori refuzul de a aelibera imobilul astfel ocupat se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 5 ani.
Daca fapta prevazuta în alin. 1 se savârşeşte prin violenţa sau ameninţare ori prin desfiinţarea sau stramutarea semnelor de hotar, a reperelor de marcare, pedeapsa este închisoarea de la 2 la 7 ani.Daca fapta prevazuta în alin. 2 se savârşeşte de doua sau mai multe persoane împreuna, pedeapsa este închisoarea de la 3 la 15 ani.
Împacarea parţilor înlatura raspunderea penala. ”

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburare de posesie gesiana gesiana Am cumparat un teren extravilan cu intabulat liber de sarcini extras de carte funciara pus pe rol la Consiliul Popular fara a fi probleme.Terenul era nelucrat ... (vezi toată discuția)
Este tulburare de posesie ?? adrian_mercan adrian_mercan Buna ziua. Locuiesc in mediu rural, unde am ca \"vecini \" o familie ce au drept de servitute a unui drum care trece prin proprietatea mea. Pentru a fi ... (vezi toată discuția)
Violare domiciliu danyyyyy danyyyyy buna ziua va rog am nevoie de un model de plangere catre politie de violare de domiciliu, am o proprietate (un teren) pe care sa construit o cabana fara ... (vezi toată discuția)