avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Activitate simonaalina

Activitate simonaalina

Discuție furt
Buna ziua, am vazut un domn avocat u.b.i.k care stie codul penal german,as dori sa stiu cat este pedeapsa in germania pentru furt, insa nu stiu exact in ce circumstante a fost prinsa acea persoana stiu ca mai erau ink 2 pers cu el, si k este inchis pentru furt si k l-a transferat din orasu unde era la dusseldorf.Astept un raspuns va rog frumos
Răspuns la discuția pedeapsa furt Austria
domnule u.b.i.k am vazut k stiti legile germane,as vrea sa stiu daca ma puteti informa care este pedeapsa pentru furt in germania?erau mai multe persoane nu stiu exact cate,nu stiu exact ce anume au furat si unde ia prins,am primit doar un telefon si m-a anuntat k e arestat dar nu avea voie sa imi zica pentru ce anume.si daca cumva poate si scos pe cautiune sau in ce conditii poate fi scos pe cautiune?Va multumesc si astept un raspuns
Discuție arest preventi
cat este arestu preventiv in germania?
Răspuns la discuția Cum poti fi scos pe cautiune?
pe avocatnet.ro nu este nimeni care sa cunoasca si legile din germania?daca nu, unde as putea gasi un avocat german sa imi poata raspunde la intrebare?Va multumesc
Daca esti prins intr-o alta tara la furat, de exemplu Germania,ce pedeapsa poti sa primesti si daca poti fi scos pe cautiune?Va multumesc