avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Activitate Seniorita

Activitate Seniorita

Discuție bun imobiliar
Trebuie pronuntat divortul, daca unul dintre parteneri vrea sa achizitioneze un bun imobiliar?
sau il va putea cumpara imediat dupa ce a fost depusa cererea de divort?
Mentionez faptul ,ca nu au copii si nimic de impartit in alta ordine de idei.
Va multumesc
Am inteles,si in ce masura se ia considerare la pensie, faptul,ca,unii dintre noi cotizeaza astfel?
Buna ziua,am si eu o intrebare ,va rog.Am depus cartea de munca la Casa de pensii si platesc,lunar acea indemnizatie ,conform caruia imi merge vechimea.As vrea sa stiu,in cazul in care,raman insarcinata,eu primesc acel ajutor din partea statului sau nu?Mentionez ca eu platesc lunar si vechimea si asigurarea de sanatate.
Va multumesc!
Răspuns la discuția Divort
Eu am inteles,ca,e de competenta instantelor romane,deoarece ,casatoria a avut loc in Romania.Inainte de casatorie,cetateanul neamt a depus cerere de rezidenta romana,la adresa parintilor mei.Cererea i-a fost acceptata.
Da,stiu,ca,daca as fi apelat la politie si as fi avut un avocat,as fi avut castig de cauza,as fi avut pensie de intretinere.Am preferat sa nu incep asa ceva.E mai indicat,tinand cont de mai multe aspecte legate de capacitatea mintala a unei persoane.
Inteleg,insa daca fac astfel incat ,ca el sa depuna divortul,el va trebui sa vina in tara sa depuna?sau ar putea depune si de acolo?In aceasta situatie,evident,ca nu as avea nimic de obiectat,nu m-as opune deloc( dar nici nu m-as prezenta,in urma amenintatilor lui foarte dese).in aceasta situatie daca nu m-as opune si el ar intenta sa zicem divortul in tara ,cat ar dura?
Discuție Divort
Buna seara!As dori si eu niste informatii,daca se poate.Sunt casatorita de aproape 3 ani cu un cetatean german.Casatoria a avut loc in Romania,insa am locuit in Germania.Din luna aprilie,de la sfarsitul lunii de fapt,am plecat de la el,in urma faptului ,ca in acest mariaj,am fost amenintata de sute de ori.Ca atare nici nu se pune problema unui divort de comun acord.Daca depun de exemplu divort,la inceputul lunii noiembrie,trebuie neaparat sa ma prezint?Nu poate sa ma reprezinte un avocat pe tot parcursul procesului?In aprilie am fi implinit 3 ani de la casatorie.
Cam cat ar dura procesul de divort,daca depun maine?Chiar dureaza un an de zile?Mentionez faptul ca nu avem nimic de impartit,nici copil,nici avere.Nimic.Nu vreau ca la proces sa se aminteasca de vreo amenintare,categoric nu.Eu vreau sa fie considerata culpa comuna si gata.Va multumesc!