Este posibil ca pt obtinerea adeverintei de sanatate,ca pensionar,sa fiu obligat sa platesc 16%din valoarea obtinuta acum 3 ani in urma vanzarii unicei mele proprietati,respectiv a casei,vanduta pt a putea sa platesc anumite datorii....?Ce fac daca nu mai am acesti bani de unde sa i scot sa achit fabuloasa suma aparuta acum ca datorie si cu penalitati...
Mai este nevoie de acordul tatalui pt ca mama sa poata pleca cu copilul din tara, in vacanta, atata timp cat mama are incredintat copilul prin hotarare de divort definitiva si irevocabila?
Mai este nevoie de acordul tatalui pt ca mama sa poata pleca cu copilul din tara, in vacanta, atata timp cat mama are incredintat copilul prin hotarare de divort definitiva si irevocabila?
Tot asa gandeam si eu numai ca intre un simplu angajat cu un venit modest si o persoana de afaceri sunt ceva diferente.Normal ca el dispune de alte venituri...neintrand in calcul marile profituri ale societatii, doar cred ca partea Dumnealui ,dividendele....trebuie luate in calcul
Buna ziua!Sunt divortata de 4 ani si instanta a hotarat de comun acord cu tatal fiicei mele o pensie de 800ron lunar,bani care in tot acest timp fostul meu sot ,nu s a deranjat sa i plateasca,venea si ne momea cu 100,200ron la diverse intervale,mereu afirmand ca ii merge rau.Insa lucrurile nu stau chiar atat de rau pt fostul meu sot care detine o societate comerciala cu profituri uriase de 70 miliarde,surpriza cea mare fiind aceea ca pe acea societate nu el este administratorul ci bunica lui in varsta de 90 si ceva ani,el fiind doar actionar cu un procent de5 %.Intrebarea mea catre D voastra este cum trebuie sa procedez in acest caz,stiu unde sa ma adresez pt neplata pensiei alimentare si stiu ca este penal,dar as vrea sa stiu si ce formalitati imi sunt necesare pt majorarea pensiei si daca se poate calcula si din urma din momentul in care el detine societatea.Consider ca cei ce au gresit trebuie sa plateasca chiar daca mai tarziu....cazul meu pt ca am crezut mereu in vorbele unui om de nimic...Cu multa stima si respect.