avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Obtinerea adeverintei de sanatate
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Obtinerea adeverintei de sanatate

Este posibil ca pt obtinerea adeverintei de sanatate,ca pensionar,sa fiu obligat sa platesc 16%din valoarea obtinuta acum 3 ani in urma vanzarii unicei mele proprietati,respectiv a casei,vanduta pt a putea sa platesc anumite datorii....?Ce fac daca nu mai am acesti bani de unde sa i scot sa achit fabuloasa suma aparuta acum ca datorie si cu penalitati...

Alte discuții în legătură

Chitanta emisa gresit de catre asociatia de proprietari bavareza bavareza Buna ziua, Am urmatoarea speta: 1. Societatea mea a vandut un apartament unei pf. La dosarul de la notar mi s-a solicitat sa aduc o adeverinta de la ... (vezi toată discuția)
Cass pensionar - vanzare teren Barzote Barzote Buna ziua, In anul 2010 bunicul meu care era pensionar a vandut un teren . In anul 2014 a primit de la Casa de Sanatate o Decizie de Impunere pentru plata ... (vezi toată discuția)
Cas 6.5% din vanzare imobil? adrianadamian2009 adrianadamian2009 Mama mea apare in evidentele casei de sanatate ca decedata!?! Mama e pensionara in varsta de 80 ani si i se opresc din pensie bani pentru CAS. Medicul de ... (vezi toată discuția)