avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Acordul unuia dintre parinti pt iesirea cu copilul in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Acordul unuia dintre parinti pt iesirea cu copilul in afara tarii

Mai este nevoie de acordul tatalui pt ca mama sa poata pleca cu copilul din tara, in vacanta, atata timp cat mama are incredintat copilul prin hotarare de divort definitiva si irevocabila?
Cel mai recent răspuns: yvk , utilizator 01:43, 3 Noiembrie 2011
In acest caz nu este necesar acordul tatalui (vedeti art. 30 alin. 1 lit. c din Legea 248/2005): [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum devine " si irevocabila" o hotarire de divort definitiva? ellena ellena Va rog, daca imi poate da cineva o solutie... Am o hotarire de divort pronuntata in iunie 2001 pe care s-a inscris mentiunea definitiva in luna decembrie 2001 ... (vezi toată discuția)
Acordul tatalui ana_bela ana_bela In cazul in care divortul a ramas definitiv si minorul a fost incredintat mamei, aceasta poate iesi din tara cu copilul fara acordul tatalui, de exemplu intr-o ... (vezi toată discuția)
Calatorie in afara tarii, in africa, cu fiul meu. gabi40bv gabi40bv Buna ziua, In curand (in 18 oct) o sa plec in vacanta in Maroc impreuna cu fiul meu care, implineste pe 24 septembrie 16 ani. Deci, inca nu e major. Sunt ... (vezi toată discuția)