avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Activitate andreea1990

Activitate andreea1990

Buna seara. Sunt in al treilea an de activitate, in invatamant. La inceputul anului scolar 2015-2016 am depus cerere pt. acordarea indemnizatiei de instalare. Raspunsul primit a fost negativ fiindca nu ma aflu in primul an de activitate. Ce sanse am sa iau aceasta indemnizatie?
Răspuns la discuția Stimulent de insertie
Dar daca eu nu am lucrat inainte, ci indemnizatia o primesc pt ca am fost studenta la zi tot mai pot primi acel stimulent?
Buna ziua. Beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului pana la 2 ani (indemnizatia o iau pt ca am fost studenta la zi, nu m-am incadrat de la locul de munca). Din septembrie intentionez sa ma angajez. Pot beneficia de acest stimulent de 500 RON? In acesti 500 RON intra si alocatia de 200 RON?
Va multumesc!
Buna ziua.
Am lucrat in invatamant din 12 sept 2010 pana pe 17 iunie 2011 cu contract pe perioada determinata. Acum pe 12 sept 2011 am inceput alt contract tot pe perioada determinata pana pe 22 iunie 2012. Intrebarea mea este pot beneficia de aceea indemnizatie pt cresterea opilului daca am avut pauza 2 luni intre aceste 2 contracte? Dar daca sunt studenta la zi la stat in anul 2 pot beneficia de acolo de indemnizatie?
multumesc!