X-( In data de 7 09 am fost,la tribunal unde am fost,indrumata catre parchetul pe langa tribunalul sectorului 4,unde am depus o plangere penala,pe care procurorul de serviciu a aprobat-o si a calificat-o ca inselaciune.Daca imi puteti da un sfat,ce pasi urmeaza sa fac pt. ca sunt convinsa ca minciunile mamei mele vor continua ca sa-si scape pielea,dovezi imi stau vizele de lucru din pasaport si vizele de frontiera
In anul 1999,tata-l meu a decedat.Nu am stiut eu,nefiind in tara. In lipsa mea,a deschis succesiunea si s-a declarat singura mostenitoare,cu toate ca suntem 2 copii legitimi. Acelasi lucru l-au declarat si cei 2 martori in fata notarului. Mai mult,a vandut apartamentul si in baza varstei de 69 ani care o are sustine ca legea nu ii mai face nimic. daca succesiunea,a fost facuta in 2001,dar eu am aflat,acum o luna,am sanse sa intru in posesia partii ce mi se cuvine s-au totul este prea tarziu? Este caz penal? Va rog sa ma ajutati cu un sfat Va multumesc Gyulia_iulia2006@yahoo.com
X-( in anul 2000,tata-l meu a decedat,eu nefiind in tara. In anul 2003,mama a facut succesiunea,declarand,fals,ca nu mai are copii si a vandut apartamentul,fara a-mi da nici un drept. Ce mai pot face,in cazul in care eu,azi 4-09-2006,am reusit sa intru in posesia actului fals si unde trebuie,sa continui ,pentru a fi repusa in drepturile,mele succesorale,ce-mi revin din partea tatalui meu, va multumesc si astept.raspuns,la Gyulia_iulia2006@yahoo.com