avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... fals in acte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

fals in acte

X-( in anul 2000,tata-l meu a decedat,eu nefiind in tara. In anul 2003,mama a facut succesiunea,declarand,fals,ca nu mai are copii si a vandut apartamentul,fara a-mi da nici un drept. Ce mai pot face,in cazul in care eu,azi 4-09-2006,am reusit sa intru in posesia actului fals si unde trebuie,sa continui ,pentru a fi repusa in drepturile,mele succesorale,ce-mi revin din partea tatalui meu, va multumesc si astept.raspuns,la Gyulia_iulia2006@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: aristotel , utilizator 19:09, 5 Septembrie 2006
poti sa introduci actiune la judecatorie prin care sa ceri anularea actului notarial prin care s-a dezbatut succesiunea si in care tu nu figurezi
multumesc,mult mimiimp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune maria mateias maria mateias tatal meu a decedat in anul 2000. sora mea care a locuit in olanda si avea dubla cetatenie a decedat si ea in anul 2004. pentru ca nu stiam cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Probleme drepturi de mostenire ContSters93599 ContSters93599 Suntem 4 frati, ambii parinti au decedat: in anul 2003, respectiv mama in 2010. Inainte de a muri, mama si cele 3 surori au mandatat fratele prin procuri ... (vezi toată discuția)
Anulare certificat mostenitor si redobandirea bunurilor cuvenite mare gosco mare gosco Buna ziua, cazul meu este destul de incalcit insa doresc sa aflu daca exista posibilitatea rezolvarii lui. Am fost infiata de fratele mamei mele impreuna cu ... (vezi toată discuția)