avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... fals in acte
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

fals in acte

In anul 1999,tata-l meu a decedat.Nu am stiut eu,nefiind in tara. In lipsa mea,a deschis succesiunea si s-a declarat singura mostenitoare,cu toate ca suntem 2 copii legitimi. Acelasi lucru l-au declarat si cei 2 martori in fata notarului. Mai mult,a vandut apartamentul si in baza varstei de 69 ani care o are sustine ca legea nu ii mai face nimic. daca succesiunea,a fost facuta in 2001,dar eu am aflat,acum o luna,am sanse sa intru in posesia partii ce mi se cuvine s-au totul este prea tarziu? Este caz penal? Va rog sa ma ajutati cu un sfat Va multumesc Gyulia_iulia2006@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: praetore , utilizator 23:20, 27 Ianuarie 2008
Aveti toate sansele daca atacati succesiunea, adresati-va cat mai curand unui avocat specializat.
nu cred ca se poate prescrie succesiunea :) B-) si vanzarea aia a imobilului pare dubioasa...un pic....sa demonstrati ca ati fost plecata si nu ati avut contact cu cei din tara...B-) mult noroc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals in acte aristotel aristotel X-( in anul 2000,tata-l meu a decedat,eu nefiind in tara. In anul 2003,mama a facut succesiunea,declarand,fals,ca nu mai are copii si a vandut ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie CornelPenta CornelPenta Buna ziua, va rog sa imi acordati putin sprijin in urmatoarea speta. As putea intra in posesia unui imobil aflat in situatia urmatoare? Sora bunicii ... (vezi toată discuția)
Legea privind liberul acces la informatiile de interes public Magdalena09 Magdalena09 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema: x vrea sa intabuleze un teren intravilan si pentru asta imi solicita,pe langa copiile de ... (vezi toată discuția)