avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Activitate bacaoanudaniela

Activitate bacaoanudaniela

[ link extern ] /

Cornel Vasile a scris:

Care a fost obiectul actiunii in instanta?

Autoritatea rutelor nu mai are dreptul de decizie și totul se face prin judecătorie,la termenul avut pe 19 sau depus actele cerute și a rămas în pronunțare.

Cornel Vasile a scris:

Care a fost obiectul actiunii in instanta?

Mama tutore iar tatăl procurator de fonduri.

gi-jane2 a scris:

o sa primiti acasa si motivarea, asta va va ajuta in relatia cu autoritatea tutelara, practic ati fost trimisa de la unii la altii pt numirea curatorului.

sa ii vând casa mea nepoatei minore

cu ce bani cumpara nepoata ?

Buna ziua,doresc sa ii vând casa mea nepoatei minore iar la autoritatea tutelara au spus ca nu mai depinde de ei. Am mers în instanta și la termenul dat sau depus toate actele urmând sa rămână în pronunțare. Acum pe siteul judecătoriei sa afișat pronunțarea care suna asa: "Tip solutie:Respinge cererea.
Respinge cererea ca neîntemeiată. Cu drept de apel 30 zile.
Document:Incheiere finala(dezinvestire)
Ma puteți ajuta cu un răspuns? Dacă autoritatea tutelara spune ca nu mai depinde de ei și ca trebuie făcut prin judecătorie,de ce sa dat acest răspuns?
Va mulțumesc frumos!
Răspuns la discuția norma de lucru
banuiesc ca vi sa taiat si din salariu , si daca da atunci trebuia facut un act aditional la contractul de munca , asta in cazul in care nu v-au pus sa semnati un contract in care era scrisa o portita pentru ei
am si eu o problema legata de impozitul firmei,nu l-am platit de 14 luni acum am proprire pe conturi dar nu stiu daca cresc si penalizarile,mentionez ca de cand am primit instiintarea de la banca am inceput sa fac plati esalonate. multumesc mult celor care ma pot ajuta
=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>:closedtopic: