avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua,doresc sa ii vând casa mea nepoatei minore ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua,doresc sa ii vând casa mea nepoatei minore iar la ...

Buna ziua,doresc sa ii vând casa mea nepoatei minore iar la autoritatea tutelara au spus ca nu mai depinde de ei. Am mers în instanta și la termenul dat sau depus toate actele urmând sa rămână în pronunțare. Acum pe siteul judecătoriei sa afișat pronunțarea care suna asa: "Tip solutie:Respinge cererea.
Respinge cererea ca neîntemeiată. Cu drept de apel 30 zile.
Document:Incheiere finala(dezinvestire)
Ma puteți ajuta cu un răspuns? Dacă autoritatea tutelara spune ca nu mai depinde de ei și ca trebuie făcut prin judecătorie,de ce sa dat acest răspuns?
Va mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: bacaoanudaniela , utilizator 08:23, 27 Aprilie 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Care a fost obiectul actiunii in instanta?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
o sa primiti acasa si motivarea, asta va va ajuta in relatia cu autoritatea tutelara, practic ati fost trimisa de la unii la altii pt numirea curatorului.

sa ii vând casa mea nepoatei minore

cu ce bani cumpara nepoata ?
Ultima modificare: Marți, 27 Aprilie 2021
gi-jane2, moderator
Mama tutore iar tatăl procurator de fonduri.

gi-jane2 a scris:

o sa primiti acasa si motivarea, asta va va ajuta in relatia cu autoritatea tutelara, practic ati fost trimisa de la unii la altii pt numirea curatorului.

sa ii vând casa mea nepoatei minore

cu ce bani cumpara nepoata ?

Autoritatea rutelor nu mai are dreptul de decizie și totul se face prin judecătorie,la termenul avut pe 19 sau depus actele cerute și a rămas în pronunțare.

Cornel Vasile a scris:

[ link extern ] /

Cornel Vasile a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

ajutor!imputernicire - autoritatea tutelara Vilcu Gina Vilcu Gina Buna ziua.Mama mea este diagnosticata cu dementa Alzheimer,in faza medie.Am reusit sa obtin indemnizatie de persoana cu handicap cu insotitor.Este a doua oara ... (vezi toată discuția)
Instituire curatela minor cornelv cornelv As vrea sa stiu cum exact se procedeaza in situatia in care se doreste vanzarea unui imobil al unui minor si cumpararea altuia, de valoare mult mai mare. S-a ... (vezi toată discuția)
Mostenire, transfer proprietate bunic - nepot minor aleluia2015 aleluia2015 Buna ziua, in calitate de bunic pot trece casa pe numele nepoatei care are 5 ani.? Multumesc (vezi toată discuția)