avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... norma de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

norma de lucru

buna ziua,lucrez la norma de 8 ore 5 zile pe saptamana,de curand angajatorul a inceput sa ma trimita mai devreme acasa si sa mi dea 3 libere pe saptamna :este legal????
Cel mai recent răspuns: mikime , utilizator 16:47, 4 Noiembrie 2011
Daca a emis o Decizie prin care sa reduca activitatea societatii, pe motive de rentabilitate economica, nu. Doar ca trebuia sa va comunice si dvs chestia asta.
problema este...salariul a fost diminuat proportional sau este acelasi?
eu sunt platita in fuctie de cate ore lucrez
banuiesc ca vi sa taiat si din salariu , si daca da atunci trebuia facut un act aditional la contractul de munca , asta in cazul in care nu v-au pus sa semnati un contract in care era scrisa o portita pentru ei
bacaoanudaniela a scris:

banuiesc ca vi sa taiat si din salariu , si daca da atunci trebuia facut un act aditional la contractul de munca , asta in cazul in care nu v-au pus sa semnati un contract in care era scrisa o portita pentru ei

in contract scrie ca norma de lucru se poate modifica in functie de regulamentul intern,dar este normal ca de la o norma de 40 de ore pe saptamana sa ajung la 25 de ore pe saptamna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare timp de munca/saptamana carabela_anca carabela_anca As vrea sa stiu in ce conditii si cum poate un angajator sa modifice timpul de munca lucrat pe saptamana. Mai precis, contractele de munca ale angajatilor sunt ... (vezi toată discuția)
Modificare program de lucru cdn2828 cdn2828 Buna ziua! Sunt angajat in sistemul privat pe un post care necesita studii superioare, am semnat Fisa Postului pentru un alt post (care necesita studii ... (vezi toată discuția)
Concediere pentru absență nemotivată. bună ziua. am lipsit ... Cami90 Cami90 Concediere pentru absență nemotivată. Bună ziua. Am lipsit de la serviciu sâmbătă, pe 31 decembrie, iar acum angajatorul vrea să mă dea afară. Este ... (vezi toată discuția)