Concediere pentru absență nemotivată. Bună ziua. Am lipsit de la serviciu sâmbătă, pe 31 decembrie, iar acum angajatorul vrea să mă dea afară. Este adevărat că în regulamentul intern se menționează că absența este abatere disciplinară și că se pedepsește conform legii, dar in cazul meu situația e puțin mai complicată... Când m-am angajat, programul era de luni până vineri de la 9 la 17.30,inegal( așa e trecut in cim).Profitând de această mențiune- inegal-administratorul a schimbat programul astfel: o săptămână de luni până vineri de la 12 la 19, următoarea săptămână de luni până sâmbătă inclusiv ,de la 8 la 14, " uitând" de repausul săptămânal. În schimb are grijă mereu să îmi spună că e minunat să lucrezi 6 ore pe zi, și nu 8,deci sunt obligată să lucrez și sâmbăta, ca să adun cât mai multe ore pe lună... Încă ceva: pentru acele sâmbete lucrate nu se dau bonuri de masă. Mie nu mi se pare tocmai corect să fiu sancționată atât de dur, dar totuși administratorul poate face asta? P.S . Menționez și că modificarea programului de lucru nu s-a făcut printr-un act adițional.
Bună ziua. În CIM este scris: " Durata muncii - o normă întreagă, timpul de lucru fiind de 8 ore pe zi, 40 ore pe săptămână; repartizarea programului de lucru se face după cum urmează: luni- vineri 9-17.30,inegal. Programul de lucru se poate modifica in conditiile regulamentului intern" Iar în regulamentul neschimbat de prin 2017, scrie " Durata timpului de lucru este de 40 ore pe, 8 ore efectiv pe zi, timp de 5 zile sau 10 ore efectiv pe zi, timp de 4 zile..Conducerea are dreptul, respectând legislația în vigoare, să modifice programul de lucru în funcție de necesitățile companiei. "
Eu nu am primit niciun act adițional privind schimbarea programului de lucru, sau nici nu trebuia să primesc?
Mulțumesc pentru răspunsuri! Rămâne totuși o nelămurire: dacă mă pune să semnez act adițional cu acest program de o săptămână de luni până sâmbătă inclusiv de la 8 la 14-deci 6 zile din 7-, și următoarea săptămână de luni până vineri de la 12 la 19, va trebui să îl accept? Îmi poate reduce la o zi perioada de repaus săptămânal?
Cum pontam sambata?
hgabi
Am urmatoarea situatie: programul de lucru cu clientii firmei este urmarorul luni -vineri:8-18, iar sambata:8-13.
Angajatii sunt programati in ture, astfel ... (vezi toată discuția)