avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit neplatit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit neplatit

am si eu o problema legata de impozitul firmei,nu l-am platit de 14 luni acum am proprire pe conturi dar nu stiu daca cresc si penalizarile,mentionez ca de cand am primit instiintarea de la banca am inceput sa fac plati esalonate. multumesc mult celor care ma pot ajuta
=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>:closedtopic:
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 12:34, 5 Noiembrie 2011
Penalitatile se calculeaza ca praguri de 5% din suma datorata la 30 zile de intarziere si de 15% din suma datorata la 90 zile de intarziere. Deci, dupa aceea, nu mai cresc.

Dobanda creste continuu si este de 0,04% din suma datorata pentru fiecare zi de intarziere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reesalonarea datoriilor - calcul dobanda PAULA STOICA PAULA STOICA azi am incercat sa depun dosarul pt. reesalonarea datoriilor la stat. toate au mers \"ca pe roate \", pana in momentul cand mi se spune ca oricum nu voi scapa ... (vezi toată discuția)
Penalitati pt neplata impozitului pe casa, teren, masina pt anul in curs smndraghici smndraghici Buna ziua, Daca n-am platit in cursul anului impozitul pt casa, masina si teren, care sunt penalitatile si cum se calculeaza. As vrea sa platesc acum si ... (vezi toată discuția)
Intarzieri la plata datoriilor fiscale MARISHKA MARISHKA Buna ziua. Daca puteti sa imi raspundeti la o intrebare. Ce se intampla daca nu platesc la timp impozitele pentru PFA? Am scadenta pe 25 martie, dar imi intra ... (vezi toată discuția)