deci ma sfatuiti sa imi angajez un avocat.voi face si treaba asta cit de curind ,cam deodata dosarul meu este la parchet ,si inca nu am fost chemate acolo.am inteles k prima data ajunge dosarul la parchet,apoi urmeaza in tribunal,dk nu solutionam problema acolo.va multumesc.
pe linga certifica ce l-am atasat la dosar am martori kre pot sa spuna cum sa intimplat ce fel de injurii am suportat de la dinsa cum m-ia batut fetita si primii au fost politia de la post ,k m-am dus imediat la politie si au vazut ,,la cald,, sa zic asa tot.au venit si ei la fata locului dupa aceia cit timp eram eu la spital ,k se iscase alt scandal la noi pe strada si daduse si de ea acolo
.sper sa mi se faca dreptate si nu vreau sa ma las asa.sa suporte consecintele.va multumesc .
BUNA ZIUA.NUMELE MEU ESTE M.am avut o problema cu o vecina ce era in stare foarte avansata de ebrietate si a rezultat cu batai.mai exact eu am fost lovita in zona fetei.am depus plingere la pol.di comuna ,atasind si certificatul-medico legal de 12-14zile.pe linga faptul k ma injurat foate urit ,ma lovit,mia batut si fetita minora .vreau sa mi se faca dreptate ,pt k suntnevinovata,am vrut sa evit aceasta cearta dar ea a sarit la bataie,si vreau sa ajung in justitie sa mi se faca dreptate.ce sanse sunt,imi trebuie avocat,am vreo sansa sa mi se dea dreptate,mie si fetitei.
nu prea inteleg termenii acestia de avocatura.te rog fii mai explicid[a].tin sa precizez k bunicul ere mort cind ne-am apucat noi de aceasta casuta ,luata de jos.oare trebuie data mostenirea in judecata k sa putem sta linistiti?dk cineva se revolta oare poate sa ne dea afara chiarr dk noi am bagat o groaza de bani in ea?va multumesc ptr raspuns.
ce solutie exista la problema mea?acum 15 ani undeva la tara,am construit o casa pe un loc de casa mai vechi,adica era casa batrineasca al bunicii sotului meu ce era darimata ,iar noi am ridicat alta noua.la acea casa faceau parte 4frati inclusiv si soacra mea.ei(fratii)nea spus k putem construi noi casa k lor nu le trebuie nimic cu exceptia soacrei mele kre si-a lasat o camera ptr ea din casa veche ,noi ne-am tras gardut intre noi,iar acum fiecare are la primarie rolul ei pe casa,ea pe casa ei(camera)cu un numar de rol,iar noi cu alt numar de rol,fiecare platim separat impozitele la casa si teren separat.casa veche este pe numele bunicului sotului,kre nu mai este in viata,iar noi nu am facut nimic pe atunci sa avem ceva la mina precum putem construi pe acel loc ,sa nu ne poata da afara nimeni.dupa cum am inteles trebuia data mostenirea in judecata ,k sa stam linistiti,este adevarat?acum se mai poate face ceva dk noi am terminat casuta noasta ,construita de jos,pina la acoperis ,locuibila deja,platit la zi impozitele la stat ,la zi toate pe numele noastre,nimic platite pe numele,bunicului sotului,al soacramii?am destui martori kre sa confirme cum era casa inainte si cum am facuto,si citi bani am bagat noi sa ajunga la stagiul de azi.ce solutie am dk cineva din fratii soacramii se revolta si isi vrea partea de loc ?sa-mi darim casa,sa le o las lor?ce trebuie sa facem.?
cum pot sa imi inmatriculez si eu masina fara sa platesc acea taxa de poluare?tin sa mentionez k masina este inca in circulatie,in germania,pe numele sotului,cu nr de germania,cu absolut totul platit la zi acolo.se poate judeca aici ,in tara inainte sa o radieze acolo,iar cind mi se da verdictul aici k pot sa o inscriu?d-voastra ce parere aveti,?am inteles k este posibil,dar exact nu stiu,ce acte imi trebuie,sa initiez procesul,cum trebuie sa procedez.ma poate lumina si pe mine cineva?va multumesc si astept un raspuns din partea d-vvoastra.