sotul meu a luat un credit ipotecar -ipoteca fiind pe aprtamantelul pe care este singur proprietar.- iar eu sunt codebitor
in acest moment in urma executarii silite acest apartament a fost adjudecat la licitatie de o pers fizica
exista un proces intre noi si creditor
in acest moment eu in calitate de codebitor am primit executare silita pentru 1/2 din apartamentul parintilor mei- apartament care nu este ipotecat
este legal acest lucru ?
Inregistrari contabile pentru facturi de utilitati pentru sediu firma
1.in cazul in care o firma are contract de comodat pentru sediul utilizat cum se inregistreaza facturile de utilitati care vin pt acel spatiu dar cu numele proprietarului de drept al spatiului ca benefeciar?
2.cum se inregistreaza contabil o asemenea factura sosita cu o intarziere de 3 luni?
1.in cazul in care o firma are contract de comodat pentru sediul utilizat cum se inregistreaza facturile de utilitati care vin pt acel spatiu dar cu numele proprietarului de drept al spatiului ca benefeciar?
2.cum se inregistreaza contabil o asemenea factura sosita cu o intarziere de 3 luni?
multumesc frumos pt raspuns
imi cer scuze pentru gresala facuta si pt ca am raspuns atat de tarziu comunicarilor dumneavoastra
va doresc o primavara frumoasa si la multi ani doamnelor pt 8 martie
multumesc frumos , dar in ceea ce priveste [EDITAT] am instalata ultima versiune
in orice caz va multumesc dumneavoastra inca odata dar mai astept variante de raspuns
in declaratia 394 nu imi apare nici o inregistrare pe livrari in cazul in care toate facturile au fost incasate prin casa sau banca si la fel achizitii achitate in acelasi mod
mentionez ca eu folosesc programul[EDITAT]
ce relevanta mai are declaratia 394 sau trebuie sa ma agit pe langa cei de la ciel pt o versiune noua sau poate nu mai stiu eu sa fac inregistrari:">#-o