avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Activitate wug1229

Activitate wug1229

Multumesc pentru interventie! Sa inteleg ca nu e legal tot ce mi se intampla? Nu reusesc sa ajung la un punct comun cu ei. Am tot cautat ceva legat de plata diferentei TVA insa nu gasesc nimic concret.
Buna ziua,

Am achizitionat un auto din Germania pe persoana fizica in mai 2013. Dealerul din DE a emis factura cu TVA inclus de 19%. Cand am ajuns la ANAF pentru calculare timbrul de mediu am aflat cu stupoare ca "conform legii" trebuie sa mai platesc o diferenta de TVA de 5%, respectiv TVA final sa ajunga la 24% cat e in RO. Lasand taxa de timbru de mediu care e in jur de 500 ron, mai vor aditional 5% din totalul facturii, care este in jur de 17000 euro.

Nu am auzit pe nimeni pana acum sa fi platit aceasta diferenta si nu stiu de vreo lege publicata in MO care reglementeaza asa ceva.

Daca mai este cineva in cazul asta as aprecia putin ajutor.

Multumesc!
Buna ziua,

Am fost dat in judecata si am castigat cauza. Solutia a fost data in data de 31/10/2012.

Solutie: Respinge ca inadmisibilă cererea. Obligă creditoarea la plata către debitoare a sumei de XXXX lei, cheltuieli de judecată. Irevocabilă.

Nu am primit pana acum decizia desi au trecut 3 luni. Cat dureaza emiterea? Precizez ca procesul a fost pe comercial.

Multumesc!
Cand aud de "nu a avut chef de munca" mi se ridica parul pe mine. Revin cu detalii dupa ce ma intorc de la judecatorie.
Stiu numarul de dosar si data procesului. Intrebarea e, cum e posibil sa fi dat in judecata cu numar de dosar si termen live pe portal.just.ro si totusi dosarul nu e disponibil la judecatoria cu pricina. Maine merg la ei sa fac o cerere cu un numar de inregistrare. Alte sugestii?
Obiectul este: Somatie de plata.
Tocmai asa am dat peste dosar, verificand situl cu pricina. Am fost la registratura cu numarul dosarului si asta e raspunsul primit.
Proces pe civil intre persoane juridice. Procesul este intentat deja de mai bine de o luna insa nu am primit nici o citatie. Termenul este in august. Am am aflat de proces pur si simplu fara sa vreau. Am fost la judecatorie sa cer dosarul si cica nu il gaseste. :)) Cum e posibil?
Buna ziua!

Sunt in aceeasi situatie. Cu cine ati ales sa mergeti in instanta? Ma refer la avocat si daca a castigat procese pe aceasta tema.

Multumesc,
Adi