avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Somaþie de platã. Am castigat cauza. Irevocabil.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Somaþie de platã. Am castigat cauza. Irevocabil.

Buna ziua,

Am fost dat in judecata si am castigat cauza. Solutia a fost data in data de 31/10/2012.

Solutie: Respinge ca inadmisibilă cererea. Obligă creditoarea la plata către debitoare a sumei de XXXX lei, cheltuieli de judecată. Irevocabilă.

Nu am primit pana acum decizia desi au trecut 3 luni. Cat dureaza emiterea? Precizez ca procesul a fost pe comercial.

Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 30 Ianuarie 2013
wug1229, utilizator
Nu va bucurati prea tare. Ati fost actionat in instanta pe procedura speciala, o somatiei de plata. Creditorul poate sa formuleze, in interiorul termenului de prescriptie, actiune pe dreptul comun (pretentii) pentru a-si recupera creanta. Asa ca, aveti in vedere si acest amanunt si asteptati-va la citatie pentru un nou dosar. Din moment ce sentinta este irevocabila, nu vi se comunica. Daca aveti interes sa intrati in posesia acesteia, mergeti la arhiva instantei si solicitati o copie de pe ea. Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces recuperare debit firma la tribunalul teleorman nicholas_rom nicholas_rom Buna Ziua, Am de recuperat o suma de bani de la o firma din Teleorman; am contactat Urban si Asociatii din toamna anului trecut sa se ocupe ei de caz. Prima ... (vezi toată discuția)
Cerere de chemare in judecata. sentinta irevocabila. debit nerecuperat Monica H. Monica H. Am formulat o cerere de chemare in judecata, care a fost respinsa prin sentinta irevocabila, motivat de faptul ca instanta \\"nu a fost convinsa\\" iar ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca -somatie de plata asanacheromel asanacheromel Intr-un dosar cu obiect somatie de plata s-a dat urmatoarea hotarare : \\"Respinge cererea formulata de reclamanta C.L. in contradictoriu cu parata ... (vezi toată discuția)