avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Sunt dat in judecata dar la judecatorie dosarul nu ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Sunt dat in judecata dar la judecatorie dosarul nu exista

Proces pe civil intre persoane juridice. Procesul este intentat deja de mai bine de o luna insa nu am primit nici o citatie. Termenul este in august. Am am aflat de proces pur si simplu fara sa vreau. Am fost la judecatorie sa cer dosarul si cica nu il gaseste. :)) Cum e posibil?
Ultima modificare: Miercuri, 13 Iunie 2012
wug1229, utilizator
Cel mai recent răspuns: wug1229 , utilizator 10:55, 14 Iunie 2012
Poate nu sunteti dat in judecata la judecatorie, sau nu la judecatoria unde ati fost. Identificati numarul de dosar de pe site-ul [ link extern ]
si solicitati Arhivei dosarul in raport de numar, nu de numele partilor.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Iunie 2012
Cabinet Individual de Avocat Georgescu Dan Mihai, Avocat
Tocmai asa am dat peste dosar, verificand situl cu pricina. Am fost la registratura cu numarul dosarului si asta e raspunsul primit.
Verificati inca o data numele partilor, numarul dosarului si instanta. Ce obiect apare pe portal ca are litigiul? Pretentii, anulare act, ce anume scrie acolo?
Obiectul este: Somatie de plata.
Buna ziua !
Asteptati sa primiti citatia mai intai pentru a afla numarul de dosar ... in masura in care vorbim de un litigiu de natura comerciala dosarul se solutioneaza de Judecatorie sau Tribunal , in funtie de :
1. valoarea obiectului actiunii judecatoresti ( de sub sau peste 100000 lei)
2. obiectul actiunii judecatoresti este evaluabil/neevaluabil in bani .

Alte discuții în legătură

Afisare dosar in portal.just.ro stefail stefail Buna ziua. Dupa cat timp de la inregistrarea unui dosar/cerere la judecatorie, se poate vizualiza si pe siteul portal.just.ro? Si in cat timp primeste o parte ... (vezi toată discuția)
Se poate studia online un dosar aflat pe rol de judecata daca sunt parte in proces ? lonley-wolf lonley-wolf Se poate studia online un Dosar aflat pe rol de judecata daca sunt parte in proces ? Daca da, cum, pe ce site sau server ? (vezi toată discuția)
Consultare dosar qwer1234 qwer1234 Buna ziua, Va rog sa imi comunicati care este procedura pentru a consulta un dosar aflat pe rol la judecatorie? Sunt administrator la o societate care este ... (vezi toată discuția)