avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Afisare dosar in portal.just.ro
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Afisare dosar in portal.just.ro

Buna ziua. Dupa cat timp de la inregistrarea unui dosar/cerere la judecatorie, se poate vizualiza si pe siteul portal.just.ro?
Si in cat timp primeste o parte din dosar citatia?
Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se pot vizualiza date despre dosar sau conținutul acestuia?Date cdespre dosar ,nume părți,obiect,număr dosar în mod normal în aceiași zi dau im ziua urmatoare(cu exceptia vacanței judecătorești cand e posibil sa dureze mai mult).Dacă va referiți la studierea dosarului online acest lucru e posibil numai la câteva instanțe din tara.

stefail a scris:

Buna ziua. Dupa cat timp de la inregistrarea unui dosar/cerere la judecatorie, se poate vizualiza si pe siteul portal.just.ro?
Si in cat timp primeste o parte din dosar citatia?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt dat in judecata dar la judecatorie dosarul nu exista wug1229 wug1229 Proces pe civil intre persoane juridice. Procesul este intentat deja de mai bine de o luna insa nu am primit nici o citatie. Termenul este in august. Am am ... (vezi toată discuția)
Se poate studia online un dosar aflat pe rol de judecata daca sunt parte in proces ? lonley-wolf lonley-wolf Se poate studia online un Dosar aflat pe rol de judecata daca sunt parte in proces ? Daca da, cum, pe ce site sau server ? (vezi toată discuția)
Cum pot vizualiza continutul unei hotarari judecatoresti? as ... vasi2007 vasi2007 Cum pot vizualiza continutul unei hotarari judecatoresti? As dori sa vad continutul unei hotarari judecatoresti intr-un dosar in care nu sunt parte. Pe ... (vezi toată discuția)