avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Sunt dat in judecata dar la judecatorie dosarul nu ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Sunt dat in judecata dar la judecatorie dosarul nu exista

Proces pe civil intre persoane juridice. Procesul este intentat deja de mai bine de o luna insa nu am primit nici o citatie. Termenul este in august. Am am aflat de proces pur si simplu fara sa vreau. Am fost la judecatorie sa cer dosarul si cica nu il gaseste. :)) Cum e posibil?
Ultima modificare: Miercuri, 13 Iunie 2012
wug1229, utilizator
Cel mai recent răspuns: wug1229 , utilizator 10:55, 14 Iunie 2012
Stiu numarul de dosar si data procesului. Intrebarea e, cum e posibil sa fi dat in judecata cu numar de dosar si termen live pe portal.just.ro si totusi dosarul nu e disponibil la judecatoria cu pricina. Maine merg la ei sa fac o cerere cu un numar de inregistrare. Alte sugestii?
Ultima modificare: Miercuri, 13 Iunie 2012
wug1229, utilizator
Solicitati oficial presedintelui de instanta sa dispuna, punerea la dispozitie a dosarului in vederea studierii
Dosarele nu sunt tot timpul in arhiva. Poate fi la citatii, poate fi luat la studiu de judecator, iar intre termene poate fi si la grefier. Sau e posibil ca functionarul respectiv sa nu fi avut chef de munca in ziua respectiva. Faceti o cerere de studiu dosar.
Cand aud de "nu a avut chef de munca" mi se ridica parul pe mine. Revin cu detalii dupa ce ma intorc de la judecatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afisare dosar in portal.just.ro stefail stefail Buna ziua. Dupa cat timp de la inregistrarea unui dosar/cerere la judecatorie, se poate vizualiza si pe siteul portal.just.ro? Si in cat timp primeste o parte ... (vezi toată discuția)
Se poate studia online un dosar aflat pe rol de judecata daca sunt parte in proces ? lonley-wolf lonley-wolf Se poate studia online un Dosar aflat pe rol de judecata daca sunt parte in proces ? Daca da, cum, pe ce site sau server ? (vezi toată discuția)
Consultare dosar qwer1234 qwer1234 Buna ziua, Va rog sa imi comunicati care este procedura pentru a consulta un dosar aflat pe rol la judecatorie? Sunt administrator la o societate care este ... (vezi toată discuția)