avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Activitate todorl

Activitate todorl

Discuție Injurii
Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca pot ataca pe cai legale o persoana care aduce jigniri la adresa mea atat personal cat si catre terte persoane aducand prejudicii imaginii mele, chiar daca nu sunt o persoana publica, pt ca sunt doar jigniri bazate pe minciuni. Se poate sa o dau in judecata pt calomnie? Vreau sa inceteze si cu vorba buna vad ca nu intelege. As vrea macar sa primeasca un act ceva poate asa va inceta.
Discuție Divort
Buna ziua. Am o problema si va rog sa ma ajutati. Am divortat iar sotia mea trebuia sa revina la numele de fata. Ea nu si a schimbat buletinul si se legitimeaza in continuare cu numele meu si ma deranjeaza. Nu e o ilegalitatea sa foloseasca vechiul buletin deoarece eu stiu ca in termen de 15 zile trebuia sa isi schimbe buletinul? pe deasupra iasa din tara regulat cu acel act de identitate si nu mi se pare normal. Cum sa o determin sa isi schimbe buletinul? unde sa o reclam? va rog ajutati-ma.
Discuție donatie
Casa in care locuiesc am primit-o prin donatie de la bunicii mei in timp ce eram casatorit. Acum am divortat iar fosta sotie nu vrea sa se stearga de la casa daca nu ii cumpar un apartament. Poate fi atacata donatia? ce modalitate exista sa devin proprietar 1/1.