avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

donatie

Casa in care locuiesc am primit-o prin donatie de la bunicii mei in timp ce eram casatorit. Acum am divortat iar fosta sotie nu vrea sa se stearga de la casa daca nu ii cumpar un apartament. Poate fi atacata donatia? ce modalitate exista sa devin proprietar 1/1.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:56, 8 Noiembrie 2011
bunicii dvs i-au donat si ei ? v-a donat amandurora sau numai dvs ?
Daca i-a donat si ei, e si dansa proprietara n-o puteti " sterge" decat daca o despagubiti pt partea dansei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si partaj vrabie.alina vrabie.alina buna ziua. va rog sa ma ajutati cu o parere.sunt casatorita de 6 ani, am un copil de 3 ani si divortez acum.problema mea este ca avem un apartament cumparat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am următoarea situație. suntem 2 frați, mama este ... marycriss marycriss Bună ziua. Am următoarea situație. Suntem 2 frați, mama este în viață iar tatăl meu a murit. Succesiunea după tata a fost facută ( atat mama cat si ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare / donatie gabiorasanu gabiorasanu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in ceea ce priveste rezolvarea urmatoarei situatii: Bunica mea doreste sa cumpere un apartament pe care sa mi-l ... (vezi toată discuția)