stefania87 a scris:
Neavocatule poti sa aglomerezi cat spatiu doresti....dar foloseste expresii mai putin jignitoare pentru unii...exprima-ti parerea pe mii de pagini daca asta simti...dar sa nu ai impresia ca esti singurul care are o parere...si pana la urma nu este obligatoriu sa fim contra acestui examen....care e problema ta daca unii vor sa schimbe spete si sinteze???sau ca unii nu intervin in discutii????
E grav ca tu vrei sa faci schimb de spete si sinteze cand de actualitate este cea mai mare frauda(de pana acum) care a fost vreodata comisa fata de noi si, implicit, fata de tine. Eu stiu mai bine decat oricine ca nu toata lumea se naste cu spirit reactionar, insa e o crima sa nu incerci macar sa il dezvolti, mai ales in conditiile in care esti pus in situatii in care esti vadit nedreptatit.
Nu stiu de voi, dar eu am descoperit ca odata ce apuci sa lupti pentru ceva in ce crezi, deodata lumea din jurul tau e alta si lucrurile chiar capata sens.
In orice caz, 90% din oameni nu apuca sa iasa vreodata din bezna si de aceea reactiile pe care le vad aici pe forum se inscriu in tiparul de conformare pe care il cunosc tare bine. Nici n-as vrea sa incerc sa o conving pe stefania87(nu e nimic personal, te-am dat drept exemplu pt ca ai scris mesaj ultima) sa reactioneze, pentru ca asta nu face parte din constructia ei interioara.
Eu m-am bucurat sa citesc mesajele celor 3 revoltati, insa deja se simte pe acest forum ponderea aceea majoritara de 90%, asa ca e mai bine sa renuntati la a le mai scrie, eventual puteti trece la actiune in baza a ceea ce afirmati in ele. Poate iese bine pana la urma (si deja nu ma mai gandesc la contestatii)!