avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Activitate ruxandra1

Activitate ruxandra1

Răspuns la discuția drept la munca
va multumesc mult pentru informatii.
nu am stiut de acest lucru.el a venit in tara in dcembrie anul trecut,prin reantregirea familiei.in urma dosarului depus la ORI,a avut loc un interviu,dupa care i-au eliberat acest permis de sedere temporara pentru un an de zile,si ne-au zis ca dupa un an,trebuie sa depunem un alt dosar pentru prelungire.de carte de rezidenta pentru membru de familie nu am stiut.pe permisul de sedere temporara scrie membru familie cetatean roman.
si aceasta autorizatie de munca trebuie sa o ceara sotul meu de la O.R.I. sau in cazul in care gaseste sa se angajeze,aceasta autorizatie o cere angajatorul?va multumesc anticipat pentru raspunsuri
Discuție drept la munca
buna ziua.as dorii sa intreb,daca sotul meu,cetatean algerian,posesor al unui permis de sedere temporara pe teritoriul Romaniei,are drept legal la munca in baza acestui permis,sau are nevoie de permis pentru munca.Va multumesc
Discuție memoriu
Buna seara.m-ar interesa daca se poate sa imi spuna cineva cum sa inchei un memoriu pe care vreau sa il trimit unei institutii de stat.sotului meu i-a fost respinsa cererea de viza si mi s-a spus sa depun un memoriu.eu l-am facut,dar nu stiu cum sa il inchei.va multumesc
buna seara,as dorii daca se poate sa ma lamureasca si pe mine cineva,in legatura cu respingerea vizei de reantregirea familiei a sotului meu.sunt casatorita cu un cetatean algerian,air pe data de 27,09.2011,sotul meu a depus la consulatul romaniei un dosar de viza pentru reantregirea familiei.astazi am vorbit la consulat si mi s-a spus ca viza sotului meu a fost respinsa in baza OUG194/2002,art.27,alin.2,lit.e.am citit ce scrie in lege,si dupa cum am inteles eu,ar fii vorba despre suspiciune de imigrare ilegala.nu inteleg cum aceasta viza a putut fii respinsa pe un asemenea motiv.mentionez ca toate actele depuse la dosar au fost in regula.am sunat la Centrul National de vize,iar de acolo,m-au indrumat sa depun o petitie catre ORI,in orasul unde domiciliez.as dorii sa intreb ce anume ar trebui sa contina aceasta petitie,sau carui departament as putea sa ma adresez pentru ca sotul meu sa obtina viza si sa vina in tara.va multumesc