avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... memoriu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

memoriu

Buna seara.m-ar interesa daca se poate sa imi spuna cineva cum sa inchei un memoriu pe care vreau sa il trimit unei institutii de stat.sotului meu i-a fost respinsa cererea de viza si mi s-a spus sa depun un memoriu.eu l-am facut,dar nu stiu cum sa il inchei.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul71 , utilizator 18:47, 21 Noiembrie 2011
trimiteti-mi memoriul pe adresa de e-mail sa va spun cum e mai bine sa l faceti
Interventie moderator

@avocatPetre
Fair fata de forum era sa ajutati utilizatoarea aici, unde a pus intrebarea. Nu vad de ce era nevoie sa solicitati trimiterea memoriului pe mail; mai sunt utilizatori cu probleme similare si poate le-ar fi fost de folos solutia propusa de dvs.
Va rog sa nu mai postati astfel de mesaje.
Multumesc.
Practic in memoriu trebuie sa descrieti o situatie de fapt, adica in introducere va identificati, dati datele dvs. de contact, in cuprins expuneti pe scurt problema, dupa care incheiati :,, in speranta ca cererea mea v-a fii aprobata pozitiv va multumesc anticipat,, sau ,,cu stima si respect ori consideratie,, sau cu doar cu stima. Nu cred ca exista o regula, decat cea de bun simt, de respect fata de institutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere cedo ContSters302312 ContSters302312 BUNA ZIUA, Plangerea prealabila la CEDO este diferita de cea care este trimisa de aceasta ulterior spre completare? (vezi toată discuția)
Abuzuri moderatori forum zyku83 zyku83 Va salut! Sper ca postez unde trebuie, daca nu imi cer mi de scz si rog un moderator sa-mi mute postul unde ii e locul. Intrebarea mea este urmatoarea: Pe un ... (vezi toată discuția)
Dosar penal+politist si procuror care ma plimba cu zaharelul bogdanl bogdanl Am un dosar penal in care sunt inculpat. S a facut cercetarea de catre politie, am prezentat toate dovezile, au fost ascultati toti martorii iar politistul ... (vezi toată discuția)