avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Activitate drunk90

Activitate drunk90

Bună ziua. Recent am aflat ca la gradinita copilului președintele comitetetului de părinți, de care nu știam ca exista, este mama unui coleg de grupa al copilului meu.
Acum vin cu doua intrebari;
1. Oare nu trebuia sa fie votat de părinții președintele?
2. E moral/legal ca acea persoana sa aibă copilului în gradinita?
Mulțumesc
Buna ziua,

Astazi cand am facut o cere de CO la firma unde sunt angajat de 1 an 2 luni am intrebat-o pe doamna de HR cum mi se calculeaza zilele de CO eu lucrand si sambata (9:00 - 14:00) desii in contract scrie ca lucrez de luni pana vineri.
Cu stupoare am citit urmatorul lucru:
""XXXX, cate zile de concediu vrei, atatea nu mergi la magazin; pentru tine sambata este lucratoare, deci o calculezi si pe ea""

Vreau si eu ca persoanele avizate si/sau cu experiente de genul acesta sa imi spuna ce e de facut si sa ma indrume catre ceva...
Buna ziua,am o nelamurire care ma streseaza de cateva luni...acum 2 ani am intalnit o fata si mi-a placut de ea. Ea mi-a zis ca mam ei nu o lasa sa aiba prieten deoarece e prea mica,acum are 15 ani, toate bune si frumoase pana la un moment dat cand mama ei si-a dat seama ca ea are o lagatura cu mine iar in acel moment a dat fuga la politie sa depuna o declaratie cum ca ii urmaresc copilulsi ca nush ce.Mentionez ca fata nu a dat declaratie cum ca am urmarito pe undeva sau ca as fi fi avut relatii intime cu ea. Dupa 2 zile ma chemat si pe mine la politie ca sa dau si eu o declaratie,mai mult mi-a zis polititstul ce sa scriu in acea declaratie...iar printre altele mai mi-a zis sa scriu ceva de genul ca daca vorbesc cu ea sunt constient ca inseamna corupere de minori sau ceva de genul....numai stiu exact.... Deci eu cu ea nu am avut nici cea mai mica relatie intima....absolut nimic, ma poate baga la corupere de minori? De 1 luna jumate nu am mai vb cu acea fata. Mentionez ca sunt major.

astept raspunsuri,msi frumos pentru ajutor:((