avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Zile de CO calculat cum nu trebuie?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Zile de CO calculat cum nu trebuie?

Buna ziua,

Astazi cand am facut o cere de CO la firma unde sunt angajat de 1 an 2 luni am intrebat-o pe doamna de HR cum mi se calculeaza zilele de CO eu lucrand si sambata (9:00 - 14:00) desii in contract scrie ca lucrez de luni pana vineri.
Cu stupoare am citit urmatorul lucru:
""XXXX, cate zile de concediu vrei, atatea nu mergi la magazin; pentru tine sambata este lucratoare, deci o calculezi si pe ea""

Vreau si eu ca persoanele avizate si/sau cu experiente de genul acesta sa imi spuna ce e de facut si sa ma indrume catre ceva...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:26, 19 Mai 2014
In calculul zilelor de CO, nu intra zilele de sambata si duminica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculează concediul de odihna cmi Ali1 Ali1 Bună ziua, am CMI. O săptămână muncesc de la 08:00 la 15:30. - de luni pana joi, vineri 08:00 la 14:30; sâmbăta 08:00 la 13:30. A II săptămâna de ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna ioanapetrii ioanapetrii Sotia mea lucreaza la un magazin de haine ca vanzatoare.Depaseste lunar 200 de ore lucrand si sambata si duminica . Salariu pe care il ia in mana este de ... (vezi toată discuția)
Zile co neacordate corespunzator? IoanaGh IoanaGh Buna ziua, Am o nelamurire in legatura cu acordarea de cateva zile de concediu de catre compania la care lucrez. Programul dupa care lucrez momentan este ... (vezi toată discuția)