avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Activitate ada-2000

Activitate ada-2000

am scris..preavizul este 20 zile lucratoare...
buna seara.va rog sa ma ajutati cu cateva informatii.poate par ciudate intrebarile mele dar va rog sa ma ajutati.daca cineva vrea sa isi dea demisia pe data de 9.05. cand trebuie sa isi depuna cererea pt instiintarea angajatorului?are 20 zile preaviz... ultima zi de lucru este 8.05, nu?atunci primeste si decizia?are dreptul sa efectueze 7 zile de concediude odihna in perioada aceasta ?multumesc.
Buna ziua. va rog sa ma ajutati in urm probl:am nevoie de datele referitoare la legislatia privind acordarea grupei a II a pt soferi(din ce an pana in ce an s.a acordat,ce conditii trebuia sa indeplinesti...)unchiul meu a lucrat ca sofer la o institutie bugetara si anul 2001 nu i.a fost luat in calcul la grupa..pt anul 200 a primit o adev in care se mentions ca a indeplinit si alta functie..chestiile legate de grupa nu trebuiau trecute in carnetul de munca?..se pare ca are probl la pensionare acum.ce putem face?multumesc
pentru o persoana care este in concediu medical din anul 2010 si doreste sa se pensioneze pe caz de boala anul acesta,ce se intampla cu concediul de odihna neefectuat in anul 2011?i se plateste?sau nu beneficiaza de concediu de odihna pt anul 2011?
multumesc
Discuție detasare
buna seara. as dori sa imi raspundeti la intrebarile urm.: o persoana *contabil cu studii superioare* poate fi detasata pe o functie de contabil sef? daca da, cum se face incadrarea?actele aditionale cine le intocmeste, unitatea unde este angajata sau cea unde este detasata?va multumesc anticipat